ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωση για την πορεία εκτέλεσης έργων του δήμου Νάουσας.

1. Την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη) δημοπρατείται το έργο της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ειρήνης (τίτλος έργου: Ανάπλαση πλατείας και διαμόρφωση παιδικής χαράς), της πρώτης πιστοποιημένης και για άτομα με αναπηρίες.
2. Την ίδια μέρα δημοπρατείται ο αγροτικός δρόμος στην περιοχή "Ράμνιστα" (συνδέει τον αγροτικό
δρόμο Νάουσας-Μαρίνας με τα Λευκάδια).
3. Η 9η Μαΐου είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής προσφορών για την προμήθεια 1.100 πλαστικών κάδων για όλον τον Δήμο Νάουσας, για την αναβάθμισης τις εικόνας και την ομαλοποίηση της λειτουργίας της αποκομιδής απορριμμάτων.
4. Βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Νάουσας. Το έργο προβλέπει εγκατάσταση σύγχρονου λέβητα και μικρό φωτοβολταϊκό ως βέλτιστη λύση, με παράλληλο εκπαιδευτικό όφελος, διδακτική και παραγωγική διάσταση.
5. Πολύ σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση των υπόγειων κάδων απορριμμάτων, που θα αναβαθμίσει τα μέγιστα την εικόνα στο κέντρο της πόλης.
6. Ακολουθεί επίσης σύντομα η δημοπράτηση έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στον Άγιο Νικόλαο, για δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας του.
7. Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η μελέτη του έργου ασφαλτόστρωσης δρόμων εντός πόλης (Βύρωνος, Φιλίππου, Στουγιαννάκη, Κοραή, Δραγούμη, Γεννηματά, Ζαφειράκη, Χρ. Λαναρά κ.ά.), καθώς και η επέκταση του πεζοδρομίου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.
8. Τις μέρες αυτές εκτελείται έργο αποκατάστασης δημοτικής οδοποιίας σε όλο το φάσμα του Δήμου (φωτογραφία).

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video