ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ‏ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.



Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου η κεντρική ομιλία του υπ. βουλευτή Ημαθίας, Απόστολου Εμμανουηλίδη



Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:30 ο υπ. βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ, Απόστολος

Εμμανουηλίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στην αίθουσα του πολυχώρου "Εληά", στη Βέροια.





Λήψη 20150114_134338 επισκεψη Νάουσα (4).jpg (1594,4 ΚΒ)

Η Νάουσα στηρίζει Απόστολο Εμμανουηλίδη



Σειρά επαφών είχε, κατά την επίσκεψή του στη Νάουσα ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Εμμανουηλίδης.



Σε κλίμα εγκαρδιότητας και ειλικρίνειας, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, γνώστης των προβλημάτων, δε δίστασε να συζητήσει με όλους και για όλα, να ακούσει για τα προβλήματα και να πει αλήθειες.



Το πρόγραμμα των επισκέψεών του ξεκίνησε από το Δημαρχείο Νάουσας όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη.



Όπως είπε ο κ. Εμμανουηλίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας είναι ένα τεχνοκράτης με όραμα για το Δήμο και η "φυσική μου θέση είναι αυτή του συμπαραστάτη στην προσπάθειά του ώστε η Νάουσα να γίνει τουριστικός προορισμός 365 ημέρες το χρόνο, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για κάτι τέτοιο".



Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε στη συνέχεια το ΙΚΑ Νάουσας και αφιέρωσε αρκετό χρόνο ώστε να μπορέσει να συνομιλήσει και να ακούσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τα παράπονά τους και τις σοβαρές δυσκολίες που περνάνε. Χωρίς να επιχειρήσεις να ωραιοποιήσει την κατάσταση, με ειλικρίνεια και θέληση, τόνισε ότι η βελτίωση της κατάστασης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και μη, είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.



Στην Πυροσβεστική υπηρεσία και στο Α.Τ. Νάουσας όπου είχε συνάντηση με τους διοικητές και τα μέλη των δύο Σωμάτων, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης υπογράμμισε ως αξίωμα και βάση ότι η ασφάλεια και η προστασία της χώρας και των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη.



Το καυτό πρόβλημα της βιωσιμότητας του ξενοδοχείου στον Αγ. Νικόλαο, τέθηκε επί τάπητος κατά την επίσκεψη στην τουριστική επιχείρηση του Δήμου Νάουσας. Κατά τη

συζήτηση με τα στελέχη και εργαζόμενους στην τουριστική επιχείρηση, αναδείχθηκε η αμοιβαία αγωνία για την τύχη της τουριστικής μονάδας που όπως τόνισε ο κ. Εμμανουηλίδης, κατ' εξοχήν γνώστης των τουριστικών πραγμάτων, θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην κλείσει το ξενοδοχείο.



Ιδιαίτερα εγκάρδια και γόνιμη ήταν η συνάντηση και η συνεργασία που είχε ο υποψήφιος βουλευτής στον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας με τον πρόεδρό του κ. Κάλλη.

Άνθρωποι της αγοράς και οι δύο, "μίλησαν στην ίδια γλώσσα", με τη γνώση και την αγωνία των ανθρώπων που ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματα του επιχειρηματία και του εμπόρου.



Ο κ. Εμμανουηλίδης τόνισε ότι στο πρόσωπό του ο εμπορικός κόσμος της Νάουσας θα έχει έναν μόνιμο και μαχητικό σύμμαχο για την τόνωση της αγοράς της πόλης.



Το Νοσοκομείο και τα Δικαστήρια επισκέφτηκε ο υπ. βουλευτής της ΝΔ Απ. Εμμανουηλίδης





Με τον προσωρινό πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μακροχωρίου κ. Πατσιαβούρα συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Εμμανουηλίδης με την ιδιότητα του αθλητικού παράγοντα. Προβλήματα, ανησυχίες και στόχοι τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν διεξοδικά

Στη συνέχεια ο κ. Εμμανουηλίδης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Ημαθίας όπου είχε συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτσου, με το ιατρικό, νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό.

Ζήτησε από την κ. Μπούρτσου να μάθει σε τι φάση βρίσκεται η επέκταση του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του ΟΚΑΝΑ, συζήτησε την επικείμενη πρόσληψη επτά επικουρικών γιατρών, που όπως ειπώθηκε, είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ με τους οποίους είχε μια γόνιμη συζήτηση και δήλωσε αλληλέγγυος ως προς τα ζητήματα που τους απασχολούν

Λίγο αργότερα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ημαθίας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Ζυγουλιάνο με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την απονομή δικαιοσύνης και τα προσκόμματα που συναντά, κυρίως λόγω του φόρτου εργασίας.

Μίλησε με δικηγόρους και άκουσε με μεγάλη προσοχή τους προβληματισμούς τους, καθώς, όπως είπε, «η δικαιοσύνη αποτελεί μία από τις τρείς εξουσίες στις οποίες βασίζεται η λειτουργία του κράτους και αποτελεί την κορωνίδα της δημοκρατίας». Σημείωσε δε, ότι θα τον έχουν δίπλα τους μόνιμο σύμμαχο και ενεργό συμπαραστάτη.

Λήψη 20150115_144109 Νοσοκομείο (1).jpg (1587,5 ΚΒ)Λήψη 20150115_144109 Τυροκομείο Πατσιαβούρα.jpg (1357,7 ΚΒ)








Λήψη 20150115_144109 Νοσοκομείο (5).jpg (1754,2 ΚΒ)





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video