ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Σερρών κ. Μάρκος Μπόλαρης με θέμα "Κατάθεση της μελέτης αναδιάρθρωσης της ΕΒΖ".



ΘΕΜΑ: «Κατάθεση της μελέτης αναδιάρθρωσης της ΕΒΖ»



Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Σερρών κ. Μάρκος Μπόλαρης με θέμα "Κατάθεση της μελέτης αναδιάρθρωσης της ΕΒΖ".



Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων:





ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ



ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Οικονομικών κ. Γ. Χαρδούβελη



ΘΕΜΑ: «Κατάθεση της μελέτης αναδιάρθρωσης της ΕΒΖ»



Στην υπ’αριθμ. πρωτοκόλλου 1111/127/15.07.2014 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που

κατέθεσα στη Βουλή, σχετικά με την απόφαση αναστολής λειτουργίας των δύο εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στις Σέρρες και στην Ορεστιάδα, έλαβα την υπ’αριθμ. πρωτοκόλλου 121/25.08.2014 απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην απάντηση αυτή, ο Αναπληρωτής Υπουργός επισημαίνει ότι «το κλείσιμο των 2 εργοστασίων της ΕΒΖ αποφασίστηκε στα πλαίσια αναδιάρθωσης της ΕΒΖ, διαδικασία για την οποία δεν είναι αρμόδιο να απαντήσει το ΥΠΑΑΤ».

Ωστόσο, στο αίτημά μου για «κατάθεση του συνολικού σχεδίου (Master Plan) που υλοποιεί η κυβέρνηση εν συνόλω, αντιμετωπίζοντας την Ε.Β.Ζ. ως μέρος της αναπτυξιακής πρόκλησης που αφορά την παραγωγική αλυσίδα», δεν έχω λάβει τα σχετικά έγγραφα από το καθ’ύλην αρμόδιο Υπουργείο.

ΑΙΤΟΥΜΑΙ:

Την κατάθεση της μελέτης αναδιάρθωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, η οποία σύμφωνα με την από 15.07.2014 επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της εταιρείας, εκπονήθηκε από τον σύμβουλο αναδιάρθρωσης Kantor, και αποτέλεσε την βάση πάνω στην οποία το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε την υλοποίηση σειράς μέτρων και παρεμβάσεων, στα πλαίσια των οποίων περιλαμβάνεται και η αναστολή της παραγωγικής λειτουργίας των εργοστασίων Σερρών και Ορεστιάδας.







Ο αιτών την κατάθεση των εγγράφων Βουλευτής







Μάρκος Μπόλαρης





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video