ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΔεν μπορείς να δεις σωστά αυτό το e-mail; Κάνε Click εδώ

 

 
   
 

 

 

 

 

 


        

 

 

          ΕΤΑΙΡΕΙΑ

         ΜΕΛΕΤΗΣ και

         ΕΡΕΥΝΑΣ της

         ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ

         ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

 

Παπαδιαμαντοπούλου 116, Τ.Κ.15773, Ζωγράφου

Τηλ  2107701724

Fax 2107701721

Email:mailemeka@gmail.com

                            

 

 

                                                                                                     

 

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ

 

Σήμερα ο ιατρικός και πολιτικός κόσμος, αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία αποχαιρετά τον Καθηγητή Καρδιολογίας Δημήτριο Κρεμαστινό. 

Μαχητικός, αυτοδημιούργητος και πρωτοπόρος δημιούργησε «σχολή» στην Kαρδιολογία,  ανοίγοντας νέους δρόμους σκέψης και διδάσκοντας με το έργο και το ήθος του. Ακαδημαϊκός, ερευνητής, πολιτικός, αλλά πάνω από όλα δάσκαλος και κλινικός ιατρός με τον ασθενή πάντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπηρέτησε πολλά χρόνια με ευσυνειδησία το Εθνικό Σύστημα Υγείας, συνδυάζοντας βέλτιστα την άριστη κλινική πράξη με την αποτελεσματική διοίκηση, καθώς διατέλεσε Διευθυντής 3 Καρδιολογικών Κλινικών,  τις δύο εκ των οποίων ίδρυσε. Κέρδισε την εμπιστοσύνη των ασθενών, το σεβασμό των συνεργατών και των φοιτητών του και την αναγνώριση και την εκτίμηση των συναδέλφων του Ελλήνων και ξένων.

Ευρύ και πολύτιμο και το κοινωνικό του έργο με την ίδρυση του ΟΚΑΝΑ, την ανάπτυξη του ΕΚΑΒ και την καθιέρωση της τηλεϊατρικής, αναβαθμίζοντας και επεκτείνοντας τις υπηρεσίες υγείας στις απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές της χώρας και αναπτύσσοντας το ΕΣΥ αλλά και την Ακαδημαική ιατρική με την ίδρυση των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων.  

Η απουσία του Δημήτριου Κρεμαστινού από την ιατρική, κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας είναι ήδη αισθητή, αλλά το έργο του και οι μαθητές του, θα τον κρατάνε ζωντανό.

Όσοι ασχολούνται με την Καρδιακή Ανεπάρκεια έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να του ευχηθούν καλό ταξίδι μια και ήταν μαζί με την Ηχωκαρδιογραφία οι μεγάλες του αγάπες. Οι περισσότεροι ήταν συνεργάτες ή/και μαθητές του.

 

Καλό Ταξίδι Δάσκαλε!!!

 

Το Δ. Σ. της ΕΜΕΚΑ

 

Γεράσιμος Φιλιππάτος      Πρόεδρος

Αθανάσιος Τρίκας            Α ΄ Αντιπρόεδρος

Φίλιππος Τρυποσκιάδης   Β ΄ Αντιπρόεδρος

Αντώνης Σιδέρης              Γενικός Γραμματέας

Σταμάτης Αδαμόπουλος   Ειδικός Γραμματέας

Ιωάννης Παρίσης              Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Απόστολος Καραβίδας     Ταμίας

 

 

 

 

 

 

 


Διαγραφή από τη λίστα
 


Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video