ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σκύλος – survivor βρέθηκε 220 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή

Ένας σκύλος που εντοπίστηκε περίπου 220 χιλιόμετρα έξω από τις ακτές της Ταϊλάνδης, διασώθηκε από μία ομάδα εργατών σε εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου.

Το εξαντλημένο σκυλάκι βρέθηκε να κολυμπάει κοντά σε μια πλατφόρμα με γεωτρύπανο, όπως αναφέρει το BBC.

Το καφέ σκυλί κολύμπησε προς τους εργάτες όταν το φώναξαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, οι οποίοι στη συνέχεια το τράβηξαν έξω από τη θάλασσα.Δεν έχει γίνει ξεκάθαρος ο τρόπος που το σκυλάκι απομακρύνθηκε τόσο πολύ στη θάλασσα. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι πιθανόν να έπεσε από μια ψαρόβαρκα.

Οι εργάτες του γεωτρύπανου ονόμασαν το σκυλί Boonrod, μία ταϊλανδέζικη λέξη που κατά προσέγγιση μεταφράζεται ως «ο σωσμένος» ή ο «επιζών».

Ο Boonrod ήταν εξαντλημένος όταν βρέθηκε και πολύ διψασμένος.


Οι εργάτες το φρόντισαν και στη συνέχεια ζήτησαν τη συμβολή ενός τάνκερ που κατευθυνόταν στις ακτές.

Ο Boonrod έκανε το μπάνιο του για να καθαρίσει από τα αλάτια και μετά πήρε έναν υπνάκο.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε με γερανό σε ένα σκάφος για να φτάσει στην ξηρά, όπου τον ανέλαβαν κτηνίατροι.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video