ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία της Ellinair με την Aeroflot Russian Airlines

Συνεργασία της Ellinair με την Aeroflot Russian Airlines

Τη σύναψη συνεργασίας με την Aeroflot Russian Airlines ανακοίνωσε η Ellinair, στην επέτειο των πέντε ετών λειτουργίας της, "ενισχύοντας έτσι την ήδη σημαντική θέση της στη ρωσική αγορά", όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Πασχάλης, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και διοργανώθηκε από κοινού με το αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Όταν πριν από πέντε χρόνια ξεκινούσε από τη Θεσσαλονίκη η πρώτη πτήση και μαζί το εγχείρημα της Ellinair, έμοιαζε με τρέλα για πολλούς και ίσως ήταν, όπως είπε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ιωάννης Μουζενίδης, "αλλά σήμερα το αποτέλεσμα μας δικαιώνει" πρόσθεσε.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2019 από την Αθήνα προς τη νησιωτική Ελλάδα (Μύκονος, Χανιά και Κέρκυρα).

Στην εκδήλωση, τα στελέχη της εταιρείας, μεταξύ αυτών και ο εμπορικός διευθυντής Σταύρος Δαλιάκας, παρουσίασαν τον απολογισμό του 2018 και τόνισαν ότι οι προοπτικές του 2019 διαφαίνονται ευοίωνες.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με την Aeroflot, προβλέπεται Interline Agreement, όπου οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα προσφέρουν -μέσω των δικτύων πωλήσεών τους- εισιτήρια για τις πτήσεις τους και SPA Agreement, με βάση την οποία ο leader των ρωσικών αερομεταφορών, θα μεταφέρει τους επιβάτες του, εντός Ελλάδος, με πτήσεις της Ellinair, στα δρομολόγια Αθήνα- Θεσσαλονίκη, Αθήνα- Ηράκλειο, Αθήνα- Ρόδος, Αθήνα- Χανιά, Αθήνα- Σαντορίνη, Αθήνα- Κέρκυρα και Αθήνα- Μύκονος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, το 2018 εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή χρονιά για την Ellinair, που ξεπέρασε για πρώτη φορά, το όριο του 1 εκατ. επιβατών, ενώ ανοδικά κινήθηκε και το ποσοστό πληρότητας.

Όπως επεσήμανε ο κ.Δαλιάκας, η Aeroflot είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας και μία από τις παλαιότερες αεροπορικές παγκοσμίως, με κύρια έδρα τον διεθνή αερολιμένα της Μόσχας, Σερεμέτιεβο. Επίσης, είναι μέλος της SkyTeam και διαθέτει στόλο που αριθμεί περισσότερα από 300 αεροσκάφη.

Αναφορικά με τα δρομολόγια, συνεχίζονται αυτά από και προς την Κρήτη, όπου και αυτό το καλοκαίρι η Ellinair θα πετάει προς Ηράκλειο και Χανιά, ενώ ενισχύονται τα δρομολόγια προς Ρόδο, τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι προστίθενται νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Μύκονο, Χανιά και Κέρκυρα.

Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, η εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως τη Στουτγάρδη, το Βελιγράδι και τη Ρίγα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με πόλεις της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του Καζακστάν και την πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

H αεροπορική εταιρεία Ellinair ανήκει στον όμιλο Μουζενίδη που άρχισε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας 24 χρόνια στον τομέα του τουρισμού. Η Ellinair ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video