ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

«Στον απολογισμό που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες ο κύριος Βοργιαζίδης αναφορικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης του για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, δεν περιέλαβε ούτε δύο λέξεις για τη Βεργίνα, για το ανάκτορο των Αιγών, το κορυφαίο αυτό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σύμφωνα με την έκθεση ιδεών που δημοσιοποίησαν, πολύ περισσότερο ασχολήθηκε η αντιδημαρχία Τουρισμού με το πέρασμα του …Χο Τσι Μινχ από τη Βέροια και τις προσπάθειες για την αδελφοποίηση του δήμου με την ...απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου παρά με την ανάδειξη του λίκνου του Μακεδονικού Ελληνισμού. Για το νεολιθικό οικισμό της Νέας Νικομήδειας, για την Παναγία Σουμελά ή για την Παναγία Δοβρά, ούτε κουβέντα ασφαλώς. Τι να πει κανείς! Όταν όμως οι ιδεολογικές εμμονές κρατούν καθηλωμένο έναν ολόκληρο δήμο και βάζουν φρένο στην αναπτυξιακή του προοπτική, τότε πρέπει να μπουν τίτλοι τέλους στην αόρατη αιρετή διοίκηση. Οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά την τουριστική απαξίωση που βιώνει η Βέροια εξαιτίας, μεταξύ άλλων, και της πλήρους ανικανότητας του κομιστή του πολιτικού δακτυλιδιού της κυρίας Ουσουλτζόγλου που περιμένει ακόμη ορδές βιετναμέζων και κινέζων τουριστών…
Για εμάς, στο συνδυασμό μας ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨ οι προτεραιότητες μας στον τομέα του Τουρισμού είναι σαφείς: Βέλτιστη δυνατή διαχείριση και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος αρτιότερη προβολή όλων των σημείων αναφοράς του τόπου μας, αύξηση των διανυκτερεύσεων στη Βέροια, εντονότερη και πιο δυναμική παρουσία μας στις αγορές του εξωτερικού. Πρέπει να βάλουμε επιτέλους το δήμο μας στο τουριστικό χάρτη, ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να αυξήσουμε το εισόδημα των δημοτών μας. Αλλά αυτή η προσπάθεια προϋποθέτει συλλογική δράση, μακρόπνοο σχέδιο, υψηλό επαγγελματισμό, καινοτόμες δράσεις.  
Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video