ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΡΘΡΟ ΧΡΟΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ..

Ακου να δεις ...τι γίνεται συμπολίτη ...έρχονται εκλογές ..σου τάζουν τα πάντα ..έρχονται διάφοροι Δημοτικοί σύμβουλοι ..τι διάφοροι δηλαδή ...ορδές δημοτικών συμβούλων...σου χτυπάνε φιλικά την πλάτη και σου λένε ότι είμαι εγώ εδώ για σένα , να παρέμβω , να προτείνω ..να...να..να...και εσύ εκεί καθηλωμένος περιμένοντας να δεις αυτούς που στήριξες με την δύναμη σου..δηλαδή την εμπιστοσύνη
που του έδωσες απλόχερα στις εκλογές ώστε να σε εκπροσωπήσει , να εκφράσει την ανησυχία σου , την οργή σου πολλές φορές για τις αρνητικές αποφάσεις της διοίκησης , τις ελλείψεις , την ταλαιπωρία σου ...αλλά μάταια περίμενες στο ακουστικό σου ...να ακούσεις ένα νέο του, από τον προεκλογικό "ήρωα" , να σου πει πως είμαι εδώ.. δίπλα σου ..απλά συμπολίτη λειτούργησε με μοναδικό γνώμονα για να υφαρπάξει την ψήφο σου και να χτίσει το πολιτικό του "προφίλ"..μάταια περίμενες.. 4,5 χρόνια ...τώρα όμως ήρθε πάλι , η δική του η ώρα ..ήρθε η ώρα των εκλογών ...να σου θυμίσει πάλι ότι είναι εδώ για σένα...πως τώρα ήρθε ξανά και ξανά για να σώσει τον τόπο του , ότι τον αγαπά περισσότερο από τον καθένα και ότι έχει όρεξη να ασχοληθεί με τα λεγόμενα "κοινά" ...εγώ λοιπόν δεν είδα κανέναν από όλους αυτούς μέσα στο κέντρο αποφάσεων να παρέμβει , να κάνει μια ερώτηση ..ίσα ίσα έβλεπα άδειες καρέκλες από εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους ..οσο για τους υπόλοιπους που δεν εκλέχθηκαν ..και αυτοί άφαντοι ...όσο για αυτούς που εμφανίστηκαν ξαφνικά υποψήφιοι δήμαρχοι.. 4,5, χρόνια... δήλωσαν με δυνατή φωνή ..ΑΠΩΝ... απλά σου θυμίζω συμπολίτη ...κοντεύουν οι εκλογές ... θυμήσου...σκέψου ...δες ξεκάθαρα ...

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video