ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυο εκθέσεις τέχνης εγκαινιάζονται στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου συνεχίζει να στηρίζει τις εικαστικές πρωτοβουλίες, δεδομένου ότι η επαφή με τα έργα της τέχνης έχει καθοριστικό ρόλο στην ψυχική υγεία των ασθενών και των εργαζομένων και συμβάλει στη βελτίωση της υγείας τους.
Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζονται την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 δύο μεγάλες εικαστικές εκθέσεις με στόχο να εμπνεύσουν, να προβληματίσουν, να τέρψουν αλλά και να επικοινωνήσουν συναισθήματα σε ασθενείς, συνοδούς, επισκέπτες αλλά και εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Πρόκειται για:

• Το Α’ Μέρος των τοιχογραφιών (FRESCO) του έργου του Αντώνη Φιλιππόπουλου «Ιστορία της Ιατρικής από την αρχαιότητα μέχρι τον 20ο αιώνα»

• Τη ΣΤ’ ετήσια έκθεση του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων και Εφαρμογών (ΤΕΠΕ) του Γ.Ν. Παπαγεωργίου με θέμα «Η φτώχεια έχει χρώμα – Ο πλούτος είναι γκρι»

Τα εγκαίνια των εκθέσεων υπό τον γενικό τίτλο «Διπλά εγκαίνια – Διπλή Χαρά» θα πραγματοποιηθούν στις 18:30, στον χώρο υποδοχής και στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Το γιγαντιαίο έργο των τοιχογραφιών που απεικονίζει την Ιστορία της Ιατρικής κοσμεί σε μόνιμη βάση τον χώρο υποδοχής του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, στις τρεις μετώπες που αφορούν την Ιατρική στα χρόνια της Ελληνικής Αρχαιότητας προστέθηκαν πρόσφατα άλλες δύο, αυτές της Αραβικής και της Αιγυπτιακής Ιατρικής.
Η ΣΤ΄ ετήσια έκθεση του ΤΕΠΕ θα διαρκέσει έως τις 23 Απριλίου και οι ώρες επίσκεψης θα είναι από τις 11:00 έως τις 19:00.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video