ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έχεις λευκές τρίχες στα μαλλιά; Γιατί συμβαίνει και τι μπορείς να κάνεις

Τα λευκά μαλλιά είναι ένα πρόβλημα. Όχι, δεν αναφερόμαστε στα trendy πλατινέ λευκά αλλά στα λευκά που εμφανίζονται στο κεφάλι μας χωρίς να το θέλουμε.
Είναι οι λευκές τρίχες που μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες και μπορεί να εμφανιστούν πολύ, ΠΟΛΥ πρόωρα… από τα 25 για παράδειγμα. Αν σου έχει συμβεί τότε σίγουρα καταλαβαίνεις τι εννοούμε και ξέρεις την ταλαιπωρία της βαφής κάθε 20 μέρες. Ξέρεις όμως και γιατί τα μαλλιά σου γίνονται λευκά;

Τα μαλλιά γίνονται λευκά εξαιτίας της έλλειψης μελανίνης στον οργανισμό σου. Καθώς μεγαλώνεις, οι «αποθήκες» της μελανίνης αδειάζουν και έτσι οι τρίχες σου γίνονται λευκές. Δεν υπάρχει όμως ένας μόνο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό αλλά πολλοί. Ο πιο συνηθισμένος είναι η προδιάθεση δηλαδή τα γονίδια που πήρες από τους γονείς σου. Αν εκείνοι άσπρισαν πρόωρα τότε υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί το ίδιο. Δεν φταίνε μόνο οι γονείς σου όμως για την κακή αυτή τύχη στη γενετική λοταρία. Μπορεί να φταίει η κακή σου διατροφή, το στρες, οι ορμόνες ή ακόμα και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Μπορείς όμως να αποφύγεις τα λευκά;

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο. Στην περίπτωση μάλιστα που τα μαλλιά σου έχουν ασπρίσει εξαιτίας της κληρονομικότητας είναι αδύνατον να σταματήσεις ή να αναστρέψεις τη διαδικασία. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν τονώσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνη Β12 τότε ίσως να καταφέρεις να επιβραδύνεις τη διαδικασία. Δεν θέλουμε όμως να στεναχωριέσαι! Οι βαφές πλέον είναι πανεύκολες στη χρήση και καλύπτουν τέλεια τα λευκά και… τα #WhiteHair είναι μόδα οπότε όλα θα πάνε καλά!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video