ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΒΕ: Ευνοϊκές και για τους εργοδότες οι ρυθμίσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία

ΣΒΕ: Ευνοϊκές και για τους εργοδότες οι ρυθμίσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία

Ιδιαίτερα ευνοϊκές χαρακτηρίζει η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) τις ρυθμίσεις οφειλών και των εργοδοτών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, που προωθούνται από το υπουργείο Εργασίας, επισημαίνοντας ότι θα δοθεί σημαντική ανάσα ρευστότητας προς τις μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις, με έδρα την ελληνική περιφέρεια.

 Τονίζει ακόμη ότι με τις αποφάσεις αυτές του υπουργείου, πλήθος επιχειρήσεων θα αποφύγει το λουκέτο και έτσι θα διατηρηθεί πολύ μεγάλος αριθμός επαπειλούμενων θέσεων εργασίας.  

"Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση των επιχειρήσεων - μελών του προς το Υπουργείο Εργασίας, για τη συμπερίληψη των εργοδοτικών εισφορών, καθώς και των ιδιαίτερα ευνοϊκών διατάξεων ρύθμισης οφειλών εργοδοτών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε σχετικό νομοσχέδιο. Με τις προβλεπόμενες ρυθμίσεις στο εν λόγω νομοσχέδιο, είναι βέβαιο ότι θα δοθεί σημαντική ανάσα ρευστότητας στις μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις με έδρα την ελληνική περιφέρεια, που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προγραμματίσουν σε 120 δόσεις τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το κράτος.

Σε κάθε περίπτωση, με τις σχετικές θετικές αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας, πλήθος επιχειρήσεων στην περιφέρεια θα αποφύγει το λουκέτο, κι έτσι, θα διατηρηθεί πολύ μεγάλος αριθμός θέσεων εργασίας που μέχρι σήμερα ήταν επαπειλούμενες" τονίζεται στην ανακοίνωση._


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video