ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς τα σέξι ρούχα μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική εξέλιξη μιας γυναίκας

Οι γυναίκες που φορούν κοντές φούστες και βαθύ ντεκολτέ είναι πιο πιθανό να βρουν δουλειά και να πάρουν προαγωγή απ' ότι εκείνες που επιλέγουν πιο επαγγελματική ενδυμασία, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Σάρρεϋ.

Στη μελέτη έλαβαν μέρος 573 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων καθηγητές, φοιτήτριες και ενήλικες από τον ευρύτερο πληθυσμό, στους οποίους οι ερευνητές έδειξαν φωτογραφίες 37 πτυχιούχων γυναικών, με τις μισές να από αυτές να είναι προκλητικά ντυμένες και τις άλλες μισές με πιο αυστηρή περιβολή (ταγέρ ή μακρύ φόρεμα).

Όλοι τους σημείωσαν πως οι γυναίκες με την πιο αποκαλυπτική ένδυση είναι πιο σέξι, πως πιθανότατα πήραν το πτυχίο τους με χαμηλότερο βαθμό και εργάζονται λιγότερο σκληρά απ’ ότι εκείνες που επιλέγουν πιο αυστηρή ενδυμασία.

Οι φοιτήτριες που πήραν μέρος στην έρευνα ανέφεραν πως η προκλητική ενδυμασία είναι πιθανό να βλάψει τις πιθανότητές τους για  αναρρίχηση στην κλίμακα της σταδιοδρομίας.

Αυτή την άποψη ωστόσο δεν συμμερίζονται οι καθηγητές και οι άλλοι ενήλικες, οι οποίοι πιστεύουν πως εκείνες με το σέξι παρουσιαστικό συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν επαγγελματική εξέλιξη.

«Η νοημοσύνη και η ικανότητα των γυναικών αδίκως συνδέονται με το πώς παρουσιάζουν τον εαυτό τους», σημειώνει ο επικεφαλής της μελέτης, Dr Fabio Fasoli και προσθέτει: «Συχνά πιστεύουμε πως ο τρόπος που ντυνόμαστε αντανακλά την προσωπικότητά μας, αλλά αυτό μπορεί να μην συμβαίνει για τις γυναίκες, δεδομένου ότι μονίμως ελέγχονται εξονυχιστικά για την εμφάνισή τους».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video