ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ν.Ταχιάος: Ισχυρή εντολή για να πάει μπροστά η Θεσσαλονίκη

Ν.Ταχιάος: Ισχυρή εντολή για να πάει μπροστά η Θεσσαλονίκη

«Ισχυρή εντολή» από τους Θεσσαλονικείς ώστε «να πάει μπροστά» η πόλη ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, σε ανοιχτή εκδήλωση κατά την οποία παρουσίασε 17 υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους της Ε΄ κοινότητας και τρεις υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα».

Ο κ. Ταχιάος δήλωσε περήφανος για τους υποψήφιους, τους χαρακτήρισε «αστέρια», ανθρώπους «που μπορούν να κάνουν πραγματικό έργο και να γίνουν οι “φίρμες” της επόμενης γενιάς».

Όπως εξήγησε, ξεκίνησε την παρουσίαση των κοινοτικών υποψηφίων από την Ε’ κοινότητα γιατί είναι η γειτονιά που γεννήθηκε, μεγάλωσε, πήγε σχολείο και εργαζόταν μέχρι πρόσφατα. «Γνωρίζω κάθε γωνιά της, κάθε πρόβλημά της», σημείωσε στην ομιλία του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών της Ε’ κοινότητας, όπως «οι ελλείψεις σε χώρους σχολικής στέγης, πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων, στα προβλήματα με την καθαριότητα, τις συγκοινωνίες και τους χώρους στάθμευσης»Παρουσίασε προτάσεις προκειμένου ν’ αξιοποιηθεί η περιοχή Αλλατίνη την οποία χαρακτήρισε «μια μαύρη τρύπα» , σε συνδυασμό με τον θαλάσσιο μέτωπο και συγκεκριμένα «τον Κελλάριο όρμο που σήμερα ρημάζει» ενώ παράλληλα, πρότεινε να μετατραπεί το πάρκο της Νέας Ελβετίας σε μεγάλο αθλητικό χώρο για τους πολίτες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε «τριτοκοσμικές» τις υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα ο ΟΑΣΘ και πρότεινε να πάρουν «μητροπολιτικά» οι δήμοι την ευθύνη των συγκοινωνιών σε συνεργασία με ιδιώτες. Αναφερόμενος στο σύστημα στάθμευσης το οποίο εφαρμόζεται στο Ε’ διαμέρισμα, ο Νίκος Ταχιάος δήλωσε πως το μέτρο έχει κυρίως εισπρακτικό χαρακτήρα και πρέπει να καταργηθεί.

«Το διακύβευμα αυτών των εκλογών, είναι να δώσουν οι πολίτες δύναμη στον επόμενο δήμαρχο, ώστε να μπορεί να διοικήσει» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στο σύστημα της απλής αναλογικής που θα ισχύσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και στα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει στην επόμενη διοίκηση του δήμου.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video