ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Νικόλαος Γεωργιάδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και επιχειρηματίας Νίκος Γεωργιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Ο κος. Γεωργιάδης έλκει την καταγωγή του από την Ανατολική Ρωμυλία και τον Πόντο και κατοικεί στη Βέροια. Παράλληλα με τις σπουδές του από τη νεανική του ηλικία την καρδιά του "έκλεψε" ο πολιτισμός, εκδήλωσε ξεχωριστές καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ασχολήθηκε με την τέχνη της μουσικής και του τραγουδιού. Πρωταγωνιστεί σε πολλά μουσικά σχήματα εντός και εκτός Βεροίας, έχει γίνει γνωστός πανελληνίως και έχει διακριθεί επανειλημμένα. Συμμετέχει μέσω των
γνωριμιών του με πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε σειρά καλλιτεχνικών σχημάτων και συμβάλει στη διάδοση της λαϊκής, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας. Παράλληλα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση ουζερί- καφέ στη Βέροια. Διακρίνεται για την ενεργή κοινωνική και πολιτιστική του δράση.
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γεωργιαδης σε δήλωσή του τόνισε: "Θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Εισέρχομαι στο δημόσιο βίο της ιδιαίτερης πατρίδας μου με καθαρά χέρια, καθαρή συνείδηση και βαθιά αγάπη προσφοράς στα κοινά. Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και το ρεαλιστικό και ανιδιοτελές όραμα του Γιάννη Παπαγιάννη για έναν πολιτισμό στο Δήμο Βέροιας για όλους τους πολίτες και τους νέους και μεγαλύτερους καλλιτέχνες, μουσικούς, τραγουδιστές, λογοτέχνες, ζωγράφους, εικαστικούς, ποιητές, θα βγάλει τη Βέροια από το λήθαργο και θα καταστήσει τους πολίτες του Δήμου Βέροιας πρωταγωνιστές των καλλιτεχνικών δρώμενων και όχι θεατές και χειροκροτητές των πανάκριβων σχημάτων που έρχονται από την Αθήνα. Ζητώ τις ψήφους κάθε έντιμο πολίτη για να συμβάλω ενεργά με τις γνώσεις και την πείρα μου στο χώρο της καλλιτεχνικής οργάνωσης και δημιουργίας, που είναι η παιδική μου αγάπη και κατάκτηση. Σας καλώ όλους να ψηφίσετε "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Σας καλώ να τιμήσετε με την ψήφο σας εμένα, τους συνυποψηφίους μου και το συνδυασμό ελπίδας και νίκης για τους πολίτες του Δήμου μας. Να επιλέξετε τους καλύτερους για το παρόν και το μέλλον της Βέροιας, όχι τους βολεμένους από τα κομματικά παράθυρα, διορισμένους από συγγενείς με αδιαφανείς διαδικασίες, ψεύτες, κλέφτες και υπόδικους για τη δράση τους ως εκλεγμένοι. Δώστε μας τη λαϊκή εντολή να μπει στο Δημαρχείο η δική σας φωνή, η έντιμη και καθαρή φωνή που θα υπηρετήσει το λαό και όχι τα συμφέροντα, ακόμα και στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video