ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ολιτιστική συνδιάσκεψη για την επικείμενη 1η Ολυμπιάδα Μουσικής, Τεχνών και Χορού στα Βαλκάνια

Την πολιτιστική συνδιάσκεψη (First Arts & Dance Olympiad Culture Conference) για την επικείμενη 1η Ολυμπιάδα Μουσικής, Τεχνών και Χορού στα Βαλκάνια, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη από την Balkan Alliance, στηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198) στη Θεσσαλονίκη.

Στην πολιτιστική συνδιάσκεψη μπορούν να συμμετάσχουν χορογράφοι, καθηγητές μουσικής, φωνητικής και χορού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η Balkan Alliance του Βελιγραδίου και η World Arts & Dance Alliance (WADA) της Μόσχας, ενώ θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, το σύστημα βαθμολόγησης και τα σεμινάρια επιμόρφωσης στην επικείμενη 1η Ολυμπιάδα Μουσικής, Τεχνών και Χορού στα Βαλκάνια, που θα διεξαχθεί το διήμερο 11 και 12 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, η ατζέντα της πολιτιστικής συνδιάσκεψης περιλαμβάνει θέματα σχετικά με το χορό και τη μουσική στον πολιτισμό, τον τουρισμό και τις επιστήμες. Την πολιτιστική συνδιάσκεψη θα συντονίσει η Πρόεδρος της Balkan Alliance Evgenia Trofimchuk.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video