ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε ημερολόγιο κατέγραφε ο 10χρονος τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του 59χρονου θείου του

Σε ημερολόγιο κατέγραφε ο 10χρονος τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του 59χρονου θείου του

Tον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό του 10χρονου ανιψιού του.

Ο κατηγορούμενος φορώντας χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου απολογήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών.

Ο 59χρονος αρνήθηκε πεισματικά τα όσα του αποδίδονται, ωστόσο τα λεγόμενά του δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή του κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Δικαστήρια έδωσαν χθες το “παρών” μέλη της οικογένειας του 59χρονου, τα οποία στηρίζουν ολόψυχα τον άνθρωπό τους, ισχυριζόμενοι ότι είναι αθώος. Στο άκουσμα, μάλιστα, της απόφασης περί προφυλάκισής του η σύζυγος του 59χρονου έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε, πριν παραληφθεί τελικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέβη εσπευσμένα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου, ο 59χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο έγινε η καταγγελία σε βάρος του . Τελικά, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 59χρονου με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται σ’ αυτό το σημείο ότι ο 59χρονος άνδρας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση. Ο 59χρονος κατηγορείται, ακόμη, για παράνομη οπλοκατοχή, πράξη η οποία αποτελεί πλημμέλημα.

Κατέγραφε τα δεινά του το αγοράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''Νέα Κρήτη”, πάντως, επιβαρυντικά για τον 59χρονο άνδρα φέρονται να ήταν τα όσα ανέφερε γι’ αυτόν στο ημερολόγιό του ο 10χρονος ανιψιός του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να είχε γράψει σε χειρόγραφα αναφορικά με τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του κατηγορουμένου.

Μιλώντας στη “Νέα Κρήτη”, ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου κατηγορούμενου, Βαγγέλης Γιάνκοβιτς, επισήμανε ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ειδικότερα, ο κ. Γιάνκοβιτς ανέφερε ότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πελάτης του είναι ειδεχθείς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη παρατηρούνται συχνά υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Εντούτοις, ο κ. Γιάνκοβιτς υπογράμμισε ότι στην προκειμένη περίπτωση ο πελάτης του είναι αθώος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάνκοβιτς είπε ότι η πράξη για την οποία κατηγορείται ο 59χρονος «είναι η χειρότερη που υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα. Είναι ανησυχητικό από πολλές απόψεις ότι τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην Κρήτη, καταγράφονται συχνά τέτοιου είδους περιστατικά. Εξάλλου, φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετά τέτοια περιστατικά τα οποία δεν έρχονται ποτέ στο “φως”. Καλό είναι, πάντως, ο κόσμος να βγαίνει και να μιλάει», τόνισε ο κ. Γιάνκοβιτς, προτρέποντας τους πολίτες που έχουν γνώση τέτοιων υποθέσεων να τις καταγγέλλουν άμεσα στις Αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 59χρονου κατηγορούμενου, στην προκειμένη περίπτωση ο εντολέας του «αρνείται όλες τις κατηγορίες». Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του 59χρονου, ούτε ο παιδοχειρουργός, αλλά ούτε και ο παιδοψυχολόγος που εξέτασαν το 10χρονο αγοράκι παρατήρησαν κάτι μεμπτό σε βάρος του εντολέα του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πλευρά της υπεράσπισης του 59χρονου περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπως μας είπε ο κ. Γιάνκοβιτς.

Το χρονικό - Τον κακοποιούσε για τρία χρόνια!

Ο 59χρονος φέρεται να βρισκόταν υπό παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα από τις διωκτικές Αρχές. Προ ημερών, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Την περασμένη Παρασκευή, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έκαναν έφοδο στην οικία του 59χρονου, εντόπισαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο 59χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί χθες, όπως κι έγινε.

Όπως έγινε, πάντως, γνωστό, ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον 10χρονο ανιψιό του τα τελευταία τρία χρόνια.

Πηγή: neakriti.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video