ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

O Κήπος διοργανώνει το σεμινάριο: 6 βασικές ήπιες ικανότητες στον τουρισμό

O Κήπος διοργανώνει το σεμινάριο: 6 βασικές ήπιες ικανότητες στον τουρισμό

O Κήπος διοργανώνει το σεμινάριο «6 βασικές ήπιες ικανότητες στον τουρισμό», με εισηγήτρια τη Δήμητρα Ζερβάκη.
Απευθύνεται σε όσους σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό και επιθυμούν να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις του τουριστικού τομέα, να ξεχωρίσουν προσφέροντας  «επαναστατική» εξυπηρέτηση στους πελάτες/ συνεργάτες τους.

Με τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο θα αναπτύξουν τις έξι (6) βασικές ήπιες ικανότητες :
-Συναισθηματική Νοημοσύνη
-Agile/Ευέλικτη Ηγεσία
-Αποτελεσματική Advanced Επικοινωνία
-Διαχείριση Συγκρούσεων
-Διαχείριση Παραπόνων
-Αποτελεσματική Παρουσίαση Ιδεών-Η Τέχνη του «Παρουσιάζειν».

Το βιωματικό αυτό εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούνμε μία ή περισσότερες μορφές τουρισμού - αστικός, γαστρονομικός, αγροτουρισμός, πολιτιστικός, ιατρικός, θαλάσσιος, επιχειρηματικός, συνεδριακός, αναψυχής, εναλλακτικός κ.ά.- είτε ως υπάλληλοι είτε ως επιχειρηματίες, προσθέτοντας αξία σε κάθε project ή/και δράση τους.

Η συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στις 18:30, όπου η εισηγήτρια  θα μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λύσει τυχόν απορίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο τρίωρες συναντήσεις, Τετάρτη 10 Απριλίου (18:30-21:30) και Τετάρτη 17 Απριλίου (18:30-21:30) και το συνολικό του κόστος θα είναι 40 ευρώ (35 ευρώ για φοιτητές/ανέργους).

O Κήπος διοργανώνει το σεμινάριο:
6 βασικές ήπιες ικανότητες στον τουρισμό
Εισηγήτρια: Δήμητρα Ζερβάκη
Συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στις 18:30

Πληροφορίες - εγγραφές:
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις)
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη - τηλ: 2313078962 (17:00 – 22:00)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video