ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανεβαίνει ο Γιώργος Ορφανός στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων

Νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για την εφημερίδα Karfitsa δείχνει ότι ο Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές προθέσεις των πολιτών, σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας.
Ελαφρύ προβάδισμα εμφανίζεται να έχει ο κ. Νίκος Ταχιάος με 15.7% και ακολουθεί με μια βραχεία διαφορά ο κ. Γιώργος Ορφανός με 12.3% , ενώ μάχη για την τρίτη θέση δίνουν πια ο κ. Κώστας Ζέρβας και ο κ. Σπύρος Βούγιας με 9.8% και 9.7% αντίστοιχα. Ακολουθούν η κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου με 6.5% και ο κ. Πέτρος Λεκάκης με 5%. Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι εμφανίζουν πολύ χαμηλές επιδόσεις, ορισμένοι από τους οποίους και κάτω από 1% και γι αυτό συναθροίζονται στο «ΑΛΛΟ» στην κάρτα για την πρόθεση ψήφου για Δήμαρχο. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το υψηλό ποσοστό των αναποφάσιστων (15,3%) και η μη καταγραφή του ποσοστού του υποψήφιου της «Ελληνικής Αυγής», Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Σε σχέση με την έρευνα της ίδιας εταιρείας πριν ένα μήνα, αυτοί που εμφανίζουν μια δυναμική και σημαντική άνοδο των δυνάμεών τους, είναι ο πρωτευόντως ο κ. Κώστας Ζέρβας και ο κ. Πέτρος Λεκάκης. Αύξηση των δυνάμεών του κατά 2% εμφανίζει και ο κ. Νίκος Ταχιάος, ο οποίος φαίνεται να δυσκολεύεται να ξεφύγει και να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη, πιο διακριτή διαφορά υπέρ του, παρά την επίσημη στήριξη της Ν.Δ.. Εντύπωση προκαλεί και η πολύ χαμηλή επίδοση της κυρίας Κατερίνας Νοτοπούλου που την περιορίζει στην πέμπτη θέση.

Στα αποτελέσματα της έρευνας εμφανίζονται και τα προβλήματα που αξιολογούν οι δημότες της Θεσσαλονίκης ως πιο σημαντικά. Μακράν πρώτο πρόβλημα αναδεικνύεται το πρόβλημα της Καθαριότητας με 62.7% και ακολουθούν τα προβλήματα στάθμευσης , το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα του πάρκινγκ με 34,25 και οι Συγκοινωνίες με 21.9%. Στην πρώτη πεντάδα εμφανίζονται η κατάσταση του οδικού δικτύου με 9.7% και η εγκληματικότητα με 8.2%. Πρόκειται για προβλήματα για τα οποία αναμένουν θέσεις προτάσεις από τους υποψηφίους.

Στη φωτογραφία μας, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Ορφανός μαζί με τον πρόεδρο του «Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας» και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κ. Ντίνο Κωστόπουλο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video