ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΦΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.

Απο το 1990 δηλώνω αγρότισσα και είμαι ΑΓΡΌΤΙΣΣΑ....γνωρίζω τον τομέα αυτόν απο πολύ κοντά..τον δύσκολο αγώνα των αγροτών ..τις αντίξοες συνθήκες εργασίας..τον κόπο και τον μόχθο τους..αν το κράτος και η πολιτεία είναι κοντά τους η οχι..και εμείς οι αγρότες ξέρουμε πως ΟΧΙ δεν είναι..οι αγρότες είναι ο πιο αδικημένος κλάδος αν και ο πιο παραγωγικός..οι παλιοί φεύγουν και καλούνται οι νέοι να
πάρουν την γη στα χέρια τους..με αυτές τις συνθήκες κανένας νέος δεν εχει διάθεση και όρεξη να ασχοληθεί με τη γη και τις διάφορες καλλιέργειες..έρχεται τώρα ο συνδυασμός ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ με τον Ιωάννης Παπαγιάννης να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών υποσχόμενος Αγροτική Αντιδημαρχία η οποία θα πλαισιώνεται απο ομάδα γεωπόνων στους οποίους θα μπορεί ο αγρότης να βρει απαντήσεις σε οτι τον αφορά και τον προβληματίζει..θα δημιουργήσουμε υπόγεια ποτίσματα θα απαιτήσουμε οτι δικαιούμαστε απο το κράτος για μια καλύτερη και κερδοφόρα ζωή....η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι ΠΆΝΤΑ ανοιχτή για τον αγρότη..αν με εκλεξετε θα είμαι σίγουρα κοντά σας..δίπλα σας...γιατί η ΓΗ μας δίνει ΖΩΗ..ΤΡΟΦΗ ..ΧΡΗΜΑ ..ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ.....ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.....

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video