ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βαγγέλης Δρίσκας: ''Ήταν η απόλυτη έκπληξη όταν μου είπαν να συνεργαστώ με τη Δέσποινα Βανδή''

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ,που φέτος είναι στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο ταξιδιωτικό πρότζεκτ, ''My Greece'', μιλά μεταξύ άλλων για τη συνεργασία τους αλλά και για την εκπομπή Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν σας προτάθηκε να συνερ­γαστείτε με τη Δέσποινα Βανδή;

Ήταν η απόλυτη έκπληξη και θεώρησα ότι ήταν μεγάλη μου τιμή, γιατί η κυρία Βαν­δή με γνώριζε ως σεφ πριν γνωριστούμε προσωπικά και μαγείρευε μέσα από τα βι­βλία μου συνταγές. Ήταν φανατική θαυ­μάστρια όπως και εγώ ήμουν θαυμαστής της, ήταν vice versa. Ήταν ωραίο και για τους δύο να συναντηθούμε. 

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η εκπομπή ,«Μy Greece», ποιο είναι; 

Ότι η Ελλάδα έχει ατελείωτες ομορφιές, ατελείωτη Ιστορία, έχει πολιτισμό, και αξί­ζει να την ανακαλύψουμε εκ νέου, να βρούμε τις ομορφιές της και να τις απο­λαύσουμε. 

Το φιλότιμο και η φιλοξενία των Ελλήνων χωράνε σε μια εκπομπή; 


Χωράνε! Νομίζω ότι αυτό βγαίνει έμμε­σα από την εκπομπή, βγαίνει από τις κουβέντες, από τα χαμόγελα, από τον τρόπο με τον οποίο μας υποδέ­χονται. Όπου πήγαμε βρήκα­με ανοιχτές αγκαλιές και ανθρώπους που ήταν πρόθυ­μοι να μαγειρέψουν, να μι­λήσουν, να μας βοηθήσουν. 

Πιστεύετε ότι υπάρ­χουν ακόμα συνταγές και γεύσεις από την ελληνική περιφέρεια που παραμένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό; 

Βεβαίως, και με μεγάλη μου έκπληξη τις ανακαλύπτω. Τώρα με τα ταξίδια μας σε κάθε τόπο αυτό διαπιστώνω. Για παρά­δειγμα, στην Κρήτη, η κυρία Ευτυχία βγή­κε στην αυλή της μαζί με τον γιο της, μά­ζεψαν πολλά αγριόχορτα και μας μαγεί­ρεψαν χόρτα τσιγαριαστά με αβγά, σε μία μορφή τελείως διαφορετική. Δηλαδή έκα­ναν μια ομελέτα που θύμιζε μαγειρευτό. Ήταν εξαιρετικά νόστιμο πιάτο. 

Η δική σας Ελλάδα ποια είναι γευστικά; 

Η δική μου Ελλάδα γευστικά είναι η Ελλάδα που συναντάμε παντού. Σε ένα χωριό στην Κρήτη, στη Δρακόνα, ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας μάς σέρβιρε ντάκο φρεσκοψημένο με ελαιόλαδο τοπικό, χοντρό αλάτι και ελιές. Αυτή είναι η Ελλάδα, απλά υλικά, πεντανόστιμα. Αυτή η απλότητα είναι η Ελλάδα.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στο ένθετο ,TV Έθνος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video