ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο «Χορός της Aνθισμένης Aμυγδαλιάς» 2019 (φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο «Χορός της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς», από το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ με τη συμμετοχή περισσότερων των 500 καλεσμένων της ιατρικής κοινότητας και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων της κοινωνίας και της πόλης.

Στο κάλεσμα του Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αστέριου Καραγιάννη και του Αναπληρωτή Προέδρου Καθηγητή Κυριάκου Αναστασιάδη, ανταποκρίθηκαν η ιατρική κοινότητα, η πρυτανεία του ΑΠΘ, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων πανελλήνιων και τοπικών φορέων.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν το αγαπημένο συγκρότημα Emigre ερμηνεύοντας ελληνικές και ξένες επιτυχίες, οι The Presidents, το μουσικό συγκρότημα των Καθηγητών του ΑΠΘ, ενώ η βραδιά είχε ως έκπληξη την εμφάνιση του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου».

Επίσης, βραβεύθηκαν οι εργασίες που παρουσίασαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και ο καλύτερος φοιτητής και καθηγητής που διαγωνίσθηκαν για το Κύπελλο Γνώσεων.

Λήδα Παπαδοπούλου, Κωνσταντούλα Καραγιάννη

Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Καθηγητής Αστέριος Καραγιάννης (Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Στάθης Παρχαρίδης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INVENTICS Α.Ε.)

Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Καθηγητής Αστέριος Καραγιάννης (Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ)

Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Άννα και Γιάννης Μπόντη, Καθηγητής Αστέριος Καραγιάννης (Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ)

Δημήτρης Γουλιέλμος, Στελλίνα Τρωιάνου

Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Φρίντα Αθανασιάδου, Καθηγητής Αστέριος Καραγιάννης (Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Απόστολος Αθανασιάδης

Φρίντα και Απόστολος Αθανασιάδη

Θάλεια και Γιάννης Διακογιάννη

Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αγγελική Κανούλα, Καθηγητής Αστέριος Καραγιάννης (Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), Δρόσος Τσαβλής (Πνευμονολόγος)

Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ), ) Καθηγητής Ισαάκ Κεσίσογλου (Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ, Διευθυντής Γ' Χειρουργικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη), Καθηγητής Αστέριος Καραγιάννης (Πρόεδρος τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ)

Άννα Παπαβασιλείου, Αγγελική Κανούλα, Στήβη Σιωζοπούλου, Όλια Βασιλάκη Καρόζη
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video