ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μήνυσε τον προϊστάμενό του και ζητά πάνω από 1 εκατ. ευρώ επειδή… αεριζόταν διαρκώς

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ένας εργαζόμενος στην Αυστραλία είναι στα δικαστήρια με τον πρώην προϊστάμενό του, το οποίο «ανασήκωνε τα οπίσθιά του και αεριζόταν» μπροστά του ως και 6 φορές τη μέρα.

Αυτά λέει πως έπαθε ο David Hingst από τον τμηματάρχη του Greg Short, για χάρη του οποίου έσυρε την εταιρία στα δικαστήρια αξιώνοντας 1,8 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (1,13 εκατ. ευρώ).

Η μήνυση έγινε πέρυσι και το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτόρια κατέληξε πως δεν υπήρχε υπόθεση bullying εδώ, ο 56χρονος Hingst έκανε όμως έφεση πρόσφατα, καθώς όπως λέει οι δύσοσμες περιπέτειες του προκάλεσαν «σοβαρό άγχος».

«Αεριζόταν και μετά έφευγε», λέει χαρακτηριστικά ο πρώην υπάλληλος της Construction Engineering από τη Μελβούρνη, ο οποίος μήνυσε το 2017 την εταιρία και έχασε πρωτόδικα τον Απρίλιο του 2018.

Η έφεσή του εκδικάστηκε τη Δευτέρα και ως την Παρασκευή θα έχουμε την τελική ετυμηγορία: «Καθόμουν με το κεφάλι γυρισμένο στον τοίχο και αυτός έμπαινε στο δωμάτιο, το οποίο ήταν μικρό και δεν είχε παράθυρα», δήλωσε ο παθών στο πρακτορείο Associated Press, «αεριζόταν πίσω μου και μετά έφευγε. Και το έκανε αυτό 5-6 φορές τη μέρα».

Όσο για τον δράστη, δήλωσε πως δεν θυμάται να είχε υποβάλει σε τέτοιο μαρτύριο τον υπάλληλό του, παραδέχθηκε πάντως πως «ίσως είχε γίνει 1-2 φορές, ίσως». Αρνήθηκε ωστόσο τις κατηγορίες πως το έκανε «με πρόθεση να τον ενοχλήσω ή να τον αναστατώσω».

Σύμφωνα με τοπικό μέσο (news.com.au), ο Hingst έφτασε να πιστεύει πως ο προϊστάμενός του συμπεριφερόταν έτσι ως μέρος μιας εταιρικής συνωμοσίας εναντίον του, ώστε να τον ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα. Ο συνεχής «αερισμός» δεν ήταν παρά τμήμα μιας οργανωμένης προσπάθειας παρενόχλησης και εκφοβισμού, με φραστικά ξεσπάσματα και απειλητικά τηλεφωνήματα…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video