ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Σβήσε τις μουντζούρες της γειτονιάς σου με ένα τηλεφώνημα στο 15195 – Μια κλήση και….καθάρισες!

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Σβήσε τις μουντζούρες της γειτονιάς σου με ένα τηλεφώνημα στο 15195 – Μια κλήση και….καθάρισες!

Στόχος της πρωτοβουλίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη είναι να απομακρυνθούν μουντζούρες, συνθήματα και αυτοκόλλητα από μνημεία, σήματα της τροχαίας, πινακίδες για την πληροφόρηση του κοινού ακόμη και φανάρια.


Εκτός από την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την προσβολή της αισθητικής μας, η ανεξέλεγκτη ρύπανση θέτει ακόμη και ζητήματα ασφαλείας.
Ένα οπαδικό σύνθημα ή μία μουντζούρα που κοντεύει να κρύψει μία  πινακίδα, μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τροχαίο ατύχημα.

Η ομάδα κρούσης στον δήμο  είναι πανέτοιμη και πλήρως εξοπλισμένη με ειδικά υλικά που μπορούν ακόμη και να εμποδίσουν την επανάληψη ανάλογων φαινομένων στο μέλλον.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ενημερώσεις και να τους υποδείξεις τα προβληματικά σημεία  τηλεφωνώντας  στην πενταψήφια γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη, το γνωστό πια 15195.

Η  συνδρομή σου είναι πολύτιμη και απαραίτητη για να παραμείνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη καθαρός και όμορφος.

Το συνεργείο πήρε ήδη τα πινέλα και τις βούρτσες του και ξεκίνησε δουλειά, όπως διαπίστωσαν σε επιτόπια αυτοψία που έκαναν ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ι. Καϊτεζίδης και ο αντιδήμαρχος  καθαριότητας Γ. Μπαμπαράτσας.

«Άλλο πράγμα είναι οι ακαλαίσθητες μουντζούρες και οι ανεξέλεγκτες παρεμβάσεις, άλλο η τέχνη του γκράφιτι που μετατρέπει τους τοίχους σε καμβάδες. Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω τον διαχωρισμό διότι θέλω να ξεκαθαρίσω πως με τη νέα μας υπηρεσία δεν εναντιωνόμαστε στην καλλιτεχνική έκφραση μέσω της τεχνοτροπίας του γκράφιτι, το αντίθετο μάλιστα. Ως δήμος έχουμε δώσει στο παρελθόν άδεια σε καλλιτέχνες με ανησυχίες να εκφραστούν οργανωμένα σε χώρους που υποδείξαμε, ζωντανεύοντας με αυτόν τον τρόπο τσιμεντένιους τοίχους. Θέλουμε όμως τη συνεργασία κάθε συμπολίτη μας να περιορίσουμε το φαινόμενο της «μουντζούρας» σε κάθε δημόσιο χώρο, που εκτός από τη ρύπανση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος είναι και επικίνδυνο για την ασφάλεια όταν καλύπτει σήματα της τροχαίας, σηματοδότες κλπ. Η νέα μας υπηρεσία προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην καθαριότητα και την αισθητική της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος Ι. Καϊτεζίδης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video