ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Queen θα εμφανιστούν ζωντανά στην τελετή απονομής των Όσκαρ

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα των Queen θα εμφανιστεί live στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την προσεχή Κυριακή (24 Φεβρουαρίου), ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές, κι ενώ η ταινία «Bohemian Rhapsody», για τη ζωή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι, που διεκδικεί το βραβείο καλύτερης ταινίας, καταγράφει τεράστια επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Πρόκειται για την πραγματική ζωή; Πρόκειται απλά για μια φαντασίωση; Καλωσορίζουμε τους @QueenWillRock και @adamlambert στα φετινά Όσκαρ!», ανέφερε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το συγκρότημα, του οποίου ο εκλιπών frontman Φρέντι Μέρκιουρι αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία της ταινίας «Bohemian Rhapsody», απαρτίζεται τώρα από τα εναπομείναντα μέλη Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ με τον πρώην αστέρα του American Idol Άνταμ Λαμπέρτ στα φωνητικά, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Οι Queen και ο @adamlambert θα σας συνταράξουν» ήταν το tweet που έστειλε το συγκρότημα ως απάντηση.

Το «Bohemian Rhapsody» είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες, μεταξύ αυτών α΄ ανδρικού ρόλου για τον Ράμι Μάλεκ, που ενσαρκώνει τον Μέρκιουρι στην ταινία.

Η ταινία αναδείχθηκε σε blockbuster με εισπράξεις άνω των 854 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Η Ακαδημία δεν διευκρίνισε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Queen ή πότε ακριβώς θα εμφανιστούν στη σκηνή, με την τελετή να πραγματοποιείται χωρίς οικοδεσπότη για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video