ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ομάδα του KIDOT(Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά!

Η ομάδα του KIDOT(Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά!

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται και φέτος να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια! 

Παράλληλα, γεμίζει τις αποσκευές του και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας με την δημιουργία τριών μοναδικών γιορτινών projects μετατρέποντας τα Σάββατα της πρωτεύουσας σε πραγματική fiesta για όλη την οικογένεια.

Η ομάδα του KIDOT(Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά! ‘Eχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, η ομάδα του KIDOT επιχειρεί να προσφέρει  μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο  πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση μία ποικιλία θεματικών.

Το Fam Fiesta έρχεται την άνοιξη του 2019 έχοντας ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες των πρώτων γιορτινών συναντήσεων!

Οι μέρες που επιλέχθηκαν για την διεξαγωγή των Fam Fiesta είναι το Σάββατο για την Αθήνα και η Κυριακή για την Θεσσαλονίκη, μέρες ιδιαίτερες για όλους μας˙ μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένες στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν όλες τις συναντήσεις των Fam Fiesta είναι τα Toms Flagship Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χώροι στα κεντρικότερα σημεία των δύο πόλεων με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικοί προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τα γιορτινά μας Σαββατοκύριακα αφιερωμένα όλα στην οικογένεια!


Fam Fiesta

by KIDOT Thessaloniki Edition

Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019


Τρεις γιορτινές Κυριακές!
Τρεις συναντήσεις πραγματική fiesta!


Κυριακή 14/4                     Κυριακή 12/5                 Κυριακή 9/6


Fam Fiesta

by KIDOT Athens Edition

Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019


Τρία γιορτινά Σάββατα!
Τρία  family project πραγματική fiesta!


Σάββατο   30/3        Σάββατο      20/4          Σάββατο     18/5


Δράσεις των Fam Fiesta:

Fam Fiesta Workshops
Fam Fiesta Side Events
Fam Fiesta Market & AllDay Events
Food & Drinks Bar

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Τα Fam Fiesta απευθύνονται σε παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι και 12 ετών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, τα Fam Fiesta δίνουν την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά events δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!

Κατά την διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink bar, family market / allday event καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

OPEN CALL Συμμετεχόντων
Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market & AllDay Events

Οι διοργανωτές του Fam Fiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους, οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά και σε ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι των μεγάλων αυτών γιορτών συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market ή/και AllDay Events).

Συμμετέχοντας στα Fam Fiesta Workshops, στα Fam Fiesta Side Events, στο Fam Fiesta Market ή/και στα AllDay Events δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες των Fam Fiesta να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στα Fam Fiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας , αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων!


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής και συνεργασίας;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας κάνετε κλικ στο www.famfiesta.gr ή στο www.kidotfestival.com

Για να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εκθέτη  στο bit.ly/2Up0b8Q


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video