ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο γαμπρός της κρατούσε ένα μυστικό μέχρι την βραδιά του γάμου τους!

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία νύφη την πρώτη νύχτα του μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της, καθώς το ζευγάρι μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε συνευρεθεί καθόλου ερωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη γυναίκα γνωρίστηκε με τον σύζυγό της πριν από περίπου οκτώ μήνες, ωστόσο η εμμονή του στις παραδόσεις είχε σαν αποτέλεσμα την απουσία ακόμα και της παραμικρής ερωτικής επαφής με τον 32χρονο άντρα.

Μάλιστα, εκείνος επέμενε στην ολοκληρωτική απουσία συνουσίας μέχρι και την ημέρα που θα ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου.

Συγγενείς και φίλοι δεν σταματούσαν να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στην εγκράτεια του γαμπρού, που παρέμενε πιστός μέχρι κεραίας στις πεποιθήσεις του, όμως όπως αποδείχθηκε στο τέλος όλα τα παραπάνω ήταν απλά μία πρόφαση ώστε να μην αποκαλυφθεί το καλά κρυμμένο μυστικό του...

Έτσι, όταν το ζευγάρι μετέβη αμέσως μετά την γαμήλια δεξίωση στον προορισμό του για τον μήνα του μέλιτος και ξάπλωσαν για πρώτη φορά μαζί, η δυστυχής νύφη κατάλαβε τους πραγματικούς λόγους που ο σύζυγός της ήθελε πρώτα να παντρευτούν και μετά να συνευρεθούν ερωτικά, που δεν ήταν άλλος από τα μικρό μέγεθος των γεννητικών οργάνων του γαμπρού.

Όπως είναι φυσικό, η νύφη έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις,, ωστόσο όπως υποστήριξε μιλώντας ανώνυμα στο Reddit, ένιωσε προδομένη που ο σύζυγός της δεν της αποκάλυψε την αλήθεια εξαρχής, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμη να σταθεί στο πλάι του και να τον στηρίζει όσο χρειαστεί.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video