ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανελλαδικές εξετάσεις: Ανατροπή με αυξημένη ύλη σε τέσσερα μαθήματα – Οι αλλαγές

Πανελλαδικές εξετάσεις: Ανατροπή με αυξημένη ύλη σε τέσσερα μαθήματα – Οι αλλαγές

Αυξημένη θα είναι η ύλη για τέσσερα από τα μαθήματα. Επιμένει στην Κοινωνιολογία το υπουργείο Παιδείας παρά τις αντιδράσεις. 

Πως θα διαμορφωθεί η ύλη στο νέο μάθημα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι αλλαγές που έρχονται και ποιους μαθητές αφορούν.
Το υπουργείο Παιδείας αφού πήρε πίσω τα μισά απ’ όσα ανακοίνωσε και μετά από πολλές καθυστερήσεις έρχεται τώρα να ανακοινώσει την εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020.

Η ύλη για τα τέσσερα εξεταστέα μαθήματα θα είναι αυξημένη, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και η ύλη για το μάθημα της Κοινωνιολογίας για το οποίο δεν υπάρχει καν βιβλίο.

Αυξημένη ύλη και Κοινωνιολογία με… συρραφή

Σήμερα ή το πολύ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οι μαθητές θα μάθουν την εξεταστέα ύλη για μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν την επόμενη χρονιά. Η ύλη θα είναι αυξημένη σε Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Παράλληλα θα αυξηθούν και οι ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων αυτών.

Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές το 2020 θα είναι:

Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Κοινωνιολογία
Μαθηματικά
Φυσική
Χημεία
Βιολογία
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
Ανάπτυξη Εφαρμογών

Δεν αναμένεται αύξηση της ύλης στα θεωρητικά μαθήματα και τις ανθρωπιστικές σπουδές, ενώ η διδασκαλία των τεσσάρων μαθημάτων που εξετάζονται ανά επιστημονικό πεδίο θα είναι εξάωρη ανά εβδομάδα.

Σε ότι αφορά στο μάθημα της Κοινωνιολογίας για την οποία δεν υπάρχει βιβλίο η διδακτέα ύλη αναμένεται να αποτελείται από συρραφή κεφαλαίων των βιβλίων που υπήρχαν μέχρι φέτος στη Β’ και τη Γ’ Λυκείου.

 

Πηγή:newsit.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video