Για να αξιοποιήσετε το μπαγιάτικο ψωμί
Υλικά:
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη.
Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύετε το γάλα με τη βανίλια.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζετε μία κουταλιά από το βούτυρο να κάψει καλά.
Βουτάτε τις φέτες μία μία στο γάλα και κατόπιν στο μείγμα των αβγών.
Τηγανίζετε τις φέτες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Υλικά:
- 10 φέτες ψωμί, πάχους 1½ εκ.
- 3 αβγά, ελαφρά χτυπημένα
- 50γρ. ζάχαρη
- 150ml γάλα φρέσκο
- 1 βανίλια σε σκόνη
- 3 κουτ. σούπας βούτυρο (ή μαργαρίνη)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη.
Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύετε το γάλα με τη βανίλια.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζετε μία κουταλιά από το βούτυρο να κάψει καλά.
Βουτάτε τις φέτες μία μία στο γάλα και κατόπιν στο μείγμα των αβγών.
Τηγανίζετε τις φέτες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου