ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο χορός των Κρεοπωλών

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στο “Χωριό της Ειρήνης” το μεσημέρι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Σε οικογενειακό περιβάλλον και μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού κύλησε η φετινή διοργάνωση, αφήνοντας ευχαριστημένους όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. Η αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο, κερδίζοντας έτσι η Διοίκηση το στοίχημα της αλλαγής μέρους και ώρας του χορού. Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των συναδέλφων- μελών του Σωματείου υποδηλώνει πως υπάρχει ένα δυνατό Σωματείο με επάξια ενεργά μέλη και δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για την ενεργό συμμετοχή τους.

Επίσης, διεξήχθη σε κλίμα συγκίνησης απονομή τιμητικών πλακετών σε απερχόμενα μέλη του Σωματείου που συντέλεσαν και έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στο Σωματείο.

Οι τιμώμενοι ήταν οι εξής: O πρώην πρόεδρος του Σωματείου κ. Γκαρμπούνης Δημήτριος, ο πρώην αντιπρόεδρος κ. Καπάρας Γεώργιος και ο πρώην ταμίας κ. Χατζηαναστασίου Αναστάσιος. Τα εύσημα δέχθηκε η Διοίκηση από όλους τους παρευρισκόμενους για την άριστη διοργάνωση και για το ποιοτικό μενού, το οποίο θα ήταν άξιο λόγου να επισημάνουμε ότι το επιλήφθηκαν προσωπικά τα μέλη της Διοίκησης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που με την πολύτιμη προσφορά τους συνέβαλαν στο να μοιραστούν πλούσια δώρα στο χορό.

Υποσχόμαστε και για άλλες ανάλογες διοργανώσεις που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά με τα μέλη μας και θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στο να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν αλλά και θα μπορέσουν να εξελίξουν τον κλάδο μας



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video