ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια

«Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια

H Π.Ε. Ημαθίας  πραγματοποιεί για 5η χρονιά την αγαπημένη γιορτή των Χριστουγέννων, την «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια και υπόσχεται δύο μοναδικά διήμερα, γεμάτα σοκολάτα και πολλές εκπλήξεις!


Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της γιορτής αυτής, η  Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τον Δήμο Αλεξάνδρειας και το Επιμελητήριο Ημαθίας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Φορείς (Πολιτιστικούς Συλλόγους με τμήματα παιδικών χορωδιών και θεατρικά, Αθλητικούς Συλλόγους με τμήματα χορού ή γυμναστικής, Ωδεία, Σχολές χορού, Εθελοντές κ.α.) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Σ αυτή μας την τολμηρή προσπάθεια, σταθείτε συμπαραστάτες ώστε μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο για ακόμη μία φορά μοιράζοντας γλυκά χαμόγελα στους μικρούς φίλους μας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

Στη πόλη της Νάουσας (πλατεία Καρατάσου):
            Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ( ώρα 18.00)


Στη πόλη της Αλεξάνδρειας (Πνευματικό Κέντρο):
            Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα 18.00)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ώρες μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας.
Τηλ.  Επικ. 23313 50230 (αρμόδια υπάλληλος: Μαρία Ανδρεάδου)
e-mail: andreadou.m@imathia.pkm.gov.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video