ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν Κλινικός Έλέγχος Μαστού στη Θεσσαλονίκη από το Αλμα Ζωής

Δωρεάν Κλινικός Έλέγχος Μαστού στη Θεσσαλονίκη από το Αλμα Ζωής

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης μαστού για νέες γυναίκες 20-39 ετών, το οποίο πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.


Φέτος, το Πρόγραμμα θα γίνει σε συνεργασία με το  Χειρουργικό Ογκολογικό Τμήμα Μαστού του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου και με την πολύτιμη παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου του Νοσοκομείου. Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες 20-39 ετών και περιλαμβάνει δωρεάν Κλινικό Έλεγχο μαστού και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς, παραπομπή για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες 20-39 ετών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, να έρθουν σε επαφή με ειδικούς γιατρούς μαστού που θα τις ενημερώσουν για την υγεία του μαστού τους, να εξοικειωθούν οι νεότερες γυναίκες με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να κάνουν δωρεάν εξετάσεις ανάλογα με τις συστάσεις των ειδικών.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 12 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στην Κινητή Μονάδα Μαστογράφου που θα βρίσκεται στο χώρο της παραλίας, στο σημείο του Λευκού Πύργου.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού από 5 Νοεμβρίου 2018, 10πμ -1μμ στη γραμματεία του  Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης: 2310 285181

Info
Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού
για γυναίκες 20-39 ετών για 6η συνεχή χρονιά
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου - Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018
Λευκός Πύργος - Παραλία Θεσσαλονίκης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video