ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δίκη για τις Σκουριές: Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στις εγκαταστάσεις στο ορυχείο χρυσού

Δίκη για τις Σκουριές: Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στις εγκαταστάσεις στο ορυχείο χρυσού

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν οι 21 κατηγορούμενοι στην υπόθεση για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, τον Φεβρουάριο του 2013.

Το σκεπτικό της ομόφωνης απόφασης όπως το ανέγνωσε ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βασίλης Στέφος, ήταν πως υπήρξαν κάποιες ενδείξεις στη προδικασία για παραπομπή στο ακροατήριο. Όμως στο ακροατήριο δημιουργήθηκαν πάρα πολλές αμφιβολίες για την ενοχή των κατηγορουμένων και κηρύχτηκαν ομόφωνα αθώοι.

Ο εκ των υπερασπιστών του κατηγορουμένου Ιωάννου, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος παρέστη με τη συνεργάτιδά του Βιβή Τήλιου, δηλώνει μετά την αθωωτική απόφαση του πελάτη του για τον οποίο υπήρξε και εισαγγελική αθωωτική πρόταση τα εξής: «Ο πελάτης μου έχει το "προνόμιο" να είναι ένας από αυτούς οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση αυτή. Παρέμεινε 4 μήνες στη φυλακή Διαβατών με μοναδικά εις βάρος του «ενοχοποιητικά στοιχεία» το ότι δεν ήταν σε μία καφετέρια όπως είπε το πρωί αλλά το απόγευμα. Επίσης ότι δεν ήταν στα Νέα Ρόδα όπως είπε αλλά ήταν στην Ιερισσό. Όλα αυτά βέβαια τα οποία δεν αρκούσαν ούτε για να τον καλέσουν ως κατηγορούμενο καταρρίφθηκαν αμέσως. Κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί από την προδικασία πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Αυτά προς το παρών.

Οι βασικές κατηγορίες, όπως περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων, τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών και της ληστείας. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video