ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος απαντά στους μαθητές του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας συνέντευξη στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος

Τη Δευτέρα 26 / 11 / 2018 μαθητές που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ΚΑ2 με τίτλο «Sustainability for democracy, democracy for sustainability» μετέβησαν στο Δημαρχείο της Βέροιας και πήραν συνέντευξη από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος. Ο Αντιδήμαρχος απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με τις δράσεις του Δήμου ως προς την προστασία του περιβάλλοντος. Τους μίλησε τόσο για τις ενέργειες του Δήμου που ήδη πραγματοποιούνται όσο και
για τα μελλοντικά σχέδια σε αυτό το πεδίο (κομποστοποίηση, ανακύκλωση). Επικεντρώθηκε κυρίως στη διαχείριση των απορριμμάτων, πράγμα που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και στην ατζέντα της Ε.Ε. για το περιβάλλον». Μίλησε για την ανάγκη περαιτέρω ευαισθητοποίησης των δημοτών σχετικά με το αστικό περιβάλλον και την καθαριότητα σε αυτό και κάλεσε τους μαθητές αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια. Η συζήτηση στράφηκε και σε θέματα δημοκρατίας και επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων και Παίδων, όπως και η συχνή επικοινωνία των δημοτών με τις Αρχές της πόλης. Οι μαθητές άντλησαν πολύτιμες πληροφορίες για την έρευνά τους στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος που συμμετέχουν και, όπως είπαν, αυτό έγινε σε κλίμα ευχάριστο και οικείο. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Κίρτσιου Αιμιλία, Πανίδου Σοφία, Παπαευθυμίου Ολυμπία, Τζίρου Άννα, Ψαρράς Γιάννης, μαθητές της Β΄ λυκείου. Συνοδεύονταν από τους καθηγητέςμέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του Προγράμματος Αξούριστου Χαρά και Λιακοπούλου Έφη και Μοσχόπουλο Τάσο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video