ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απεργούν στις 14 Νοεμβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί

Απεργούν στις 14 Νοεμβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί

Πανελλαδική απεργία και συγκεντρώσεις ανά τη χώρα εξήγγειλε για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

«Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, στην εργασιακή μας αξιοπρέπει, στη ζωή με δικαιώματα, για δωρεάν Υγεία για όλον τον λαό» τονίζει η ΟΕΝΓΕ, που, «απέναντι στην κοροϊδία της "εξόδου" από τα μνημόνια και τη δήθεν "κανονικότητα", που ισχυρίζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πως επανήλθε», φέρνει «στο προσκήνιο τις δικές μας αγωνίες, τα δικά μας προβλήματα, τις δικές μας διεκδικήσεις».

Όπως υποστηρίζει, «με κάλπικα διλήμματα θέλουν να μας βάλουν να διαλέξουμε από πού θα μας τα πάρουν. Όπως κάνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, που επιχειρεί "να καλλιεργήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό". Που επιδιώκει να μας δημιουργήσει "τύψεις" που απαιτούμε την άμεση επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012, επειδή δήθεν προτεραιότητά τους είναι "η αύξηση των συντάξεων και του υποκατώτατου μισθού"! Η "κοινωνικά ευαίσθητη" κυβέρνηση που στα άθλια παζάρια της με τους θεσμούς για τη διαμόρφωση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2019 παζαρεύει ακόμα και τα ψίχουλα για τους εξαθλιωμένους που γεννά η πολιτική της...».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, «την ώρα που ο Ξανθός λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός δημοσιονομικός χώρος για να ικανοποιήσει το αίτημά μας να δώσει η κυβέρνηση το σύνολο των αναδρομικών που μας οφείλει και να επαναφέρει τους μισθούς μας στα επίπεδα του 2012, την ίδια ώρα μειώνουν κατά 4 μονάδες τη φορολογία των επιχειρηματικών κερδών από το 29% στο 25 %!

Την ώρα που ο Τσακαλώτος απαντάει στο αίτημά μας για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού ότι δεν υπάρχει αρκετός δημοσιονομικός χώρος γιατί το μέτρο κοστίζει 1,6 δισ., την ίδια ώρα δίνουν 4 δις για τις δολοφονικές μηχανές του ΝΑΤΟ!».

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ξεκαθαρίζουν ότι δεν κάνουν βήμα πίσω «από την απαίτηση της αναπλήρωσης όλων των απωλειών που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, από την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας».

naftemporiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video