ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Μέι θα ζητήσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων το OK για το Brexit

Η Μέι θα ζητήσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων το OK για το Brexit

Σε ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων σκοπεύει να θέσει το Brexit η  ομάδα της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι, προκειμένου να αποτραπεί η εκδήλωση ανταρσίας στο Συντηρητικό Κόμμα, γράφει σήμερα το Bloomberg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μέι και οι συνεργάτες της θέλουν η τελική συμφωνία για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει επικυρωθεί από τα μέλη του βρετανικού κοινοβουλίου μέσα σε δύο εβδομάδες αφού υπογραφτεί το κείμενο στις Βρυξέλλες που θα περιέχει τους όρους του διαζυγίου.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα της Ντάουνινγκ Στριτ, τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων θα κληθούν να αποφασίσουν εάν αποδέχονται ή όχι τη συμφωνία έως τις αρχές του Δεκεμβρίου, είπαν ενημερωμένες πηγές στο Bloomberg.

Η Μέι προέτρεψε την Τετάρτη το Συντηρητικό Κόμμα να ενωθεί και να υποστηρίξει το σχέδιό της για την αποχώρηση από την Ε.Ε., προειδοποιώντας τους εσωκομματικούς της αντιπάλους ότι οι αξιώσεις τους ενδέχεται να θέσουν το Brexit καθαυτό σε κίνδυνο.

Έξι μήνες προτού η Βρετανία εγκαταλείψει την Ε.Ε., η Μέι προς το παρόν μοιάζει να αντέχει την εσωκομματική καταιγίδα. Αντιπαρήλθε τις προτάσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησής της, του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν κρύβει την φιλοδοξία του να την αντικαταστήσει στην ηγεσία των Τόρις και τον πρωθυπουργικό θώκο.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video