ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προβληματισμός και οργή στην ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση στο Α.Τ Ομόνοιας

Προβληματισμός και οργή στην ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση στο Α.Τ Ομόνοιας

Με επίθεση από ομάδα τουλάχιστον 30 κουκουλοφόρων, τέσσερις αστυνομικούς τραυματίες, πέντε καμένα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. και άλλα πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα, έκανε... πρεμιέρα το επιχειρησιακό σχέδιο πεζών περιπολιών «Π.Ε.Ρ.Σ.ΕΑΣ.».


Οι «μπαχαλάκηδες» κινήθηκαν οργανωμένα από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και πιάνοντας σχεδόν στον «ύπνο» τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Είναι ενδεικτικό ότι παρά την κινητοποίηση που υπήρξε στη συνέχεια δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή υπόπτου. Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας πέριξ του Α.Τ. Ομονοίας, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια σε Αρχηγείο και ΓΑΔΑ, καθώς και την έντονη αντίδραση των συνδικαλιστών του Σώματος.

Με ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καλεί σε διαμαρτυρία έξω από το Α.Τ. Ομονοίας, στις 11:45 το πρωί της Τρίτης. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για «ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους “γνωστούς και χαϊδεμένους” εναντίον συναδέλφων μας». Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. διερωτούνται: «Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των “μπαχαλάκηδων” και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν».

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο ακόμη μικροτραυματισμούς από θραύσματα των βομβών μολότοφ και πέτρες, και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Πηγή: reader.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video