ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λευκός Οίκος: Εντόπισε 300 αδυναμίες στις αμυντικές βιομηχανίες των ΗΠΑ

Λευκός Οίκος: Εντόπισε 300 αδυναμίες στις αμυντικές βιομηχανίες των ΗΠΑ

Οι αμερικανικές εταιρείες ,που συνδέονται με την εθνική άμυνα, αντιμετωπίζουν «άνευ προηγουμένου προκλήσεις», οι οποίες υπονομεύουν την ικανότητά τους να παράγουν με ταχύτητα τα αεροσκάφη και άλλο εξοπλισμό, που απαιτείται κατά της μάχης με την Κίνα και τη Ρωσία. Αυτό επισημαίνεται σε έκθεση του Λευκού Οίκου, που δημοσιεύει σήμερα η Wall Street Journal.

Οι αδυναμίες, σύμφωνα με την έκθεση των 107 σελίδων, πηγάζουν από «επιθετικές βιομηχανικές πολιτικές» των αντίπαλων οικονομιών, αλλά και από οικονομικές πιέσεις στο εσωτερικό και την αλυσίδα εφοδιασμού. Η έκθεση απαριθμεί σχεδόν 300 τρωτά σημεία στον κλάδο αμυντικού εξοπλισμού.

Η λίστα με τις αδυναμίες είναι απόρρητη, αλλά το κομμάτι της έκθεσης, που περιήλθε στην κατοχή της αμερικανικής εφημερίδας, αναφέρει ότι ορισμένα μεμονωμένα παραδείγματα προβλημάτων. Μεταξύ αυτών οι περιορισμένες πηγές ινών, που χρησιμοποιούνται για ειδικές στολές και ελλείψεις στην προμήθεια ορυκτών σπάνιων γαιών (πολλά από τα οποία παράγονται μόνο στην Κίνα), που είναι απαραίτητα στην κατασκευή εξοπλισμού όπως ραντάρ. 

Η κυβέρνηση αναμένεται να λάβει μέτρα για τη στήριξη του κλάδου, αν και αυτά δεν μπορούν να περιλαμβάνουν δασμούς, όπως στην περίπτωση των βιομηχανιών χάλυβα και αλουμινίου, αφού οι αμυντικές βιομηχανίες φαίνεται να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένες από τις εισαγωγές.

naftemporiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video