Την Κυριακή το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε, μπροστά στο Περίπτερο 8 ένα όμορφο event, που προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες της ΔΕΘ. Μέλη του σωματείου και οι σεφ Στ. Δίγκας και Λαζ. Ράπτης έδωσαν στο κοινό συμβουλές αλλά και τα μυστικά της σωστής επιλογής και κοπής του κρέατος. Έδειξαν επίσης τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας να παρασκευάσει εξεζητημένα κρεο-σκευάσματα για γαστριμαργικές δημιουργίες.
Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Σάββας Κεσίδης τόνισε ότι οι παραδοσιακοί κρεοπώλες, το σωματείο των οποίων έχει συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της ελληνικής οικογένειας στον αγώνα για καθημερινά υγιεινά, γευστικά και φθηνά γεύματα.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο αγροτικός και κτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Πίνδος» και η βιομηχανία κρέατος «Αφοί Νούλη».
Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Σάββας Κεσίδης τόνισε ότι οι παραδοσιακοί κρεοπώλες, το σωματείο των οποίων έχει συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της ελληνικής οικογένειας στον αγώνα για καθημερινά υγιεινά, γευστικά και φθηνά γεύματα.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο αγροτικός και κτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Πίνδος» και η βιομηχανία κρέατος «Αφοί Νούλη».
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου