ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεντβέντεφ: Δύσκολα τα επόμενα έξι χρόνια για την ρωσική οικονομία

Μεντβέντεφ: Δύσκολα τα επόμενα έξι χρόνια για την ρωσική οικονομία

Τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι δύσκολα για τη ρωσική οικονομία , ανέφερε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατά την διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Οι δυσκολίες θα σχετίζονται μεταξύ άλλων και με την ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων αλλά και την διεύρυνση των εμπορικών πολέμων.

«Πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας την κατάσταση στις αγορές πρώτων υλών και τις χρηματιστηριακές αγορές, όπως επίσης και στον ίδιο βαθμό την επέκταση των εμπορικών πολέμων και την ενίσχυση του προστατευτισμού και την άσκηση πιέσεων μέσω της επιβολής κυρώσεων» , δήλωσε ο Μεντβέντεφ.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός, μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες η οικονομική πολιτική της Ρωσίας θα πρέπει να ανταποκριθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η χώρα να μπορεί να αναπτύσσεται και μέσα σε όχι τόσο ευνοϊκές συνθήκες. Εκτός των άλλων θα πρέπει να διασφαλισθεί η σταθερή άνοδος του βιοτικού επιπέδου. Ο Ρώσος πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το 2019 θα γίνει έτος προσαρμογής στις αποφάσεις που λαμβάνει αυτή την στιγμή η κυβέρνηση.

Ο ίδιος ζήτησε να «αξιολογηθούν προσεκτικά οι μακροοικονομικές συνθήκες στις οποίες θα αναγκασθούμε να δουλέψουμε στα επόμενα έξι χρόνια». «Η προσέγγιση που χρησιμοποιήσαμε για να διαμορφώσουμε την πρόγνωσή μας υπήρξε άκρως προσεκτική. Ελήφθησαν υπ όψιν και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου, και η άνοδος του ΑΕΠ όπως και άλλοι δείκτες. Αυτό σχετίζεται με αβεβαιότητες, καθώς όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η έναρξη αυτού του εξαετούς κύκλου αναμφίβολα δεν θα είναι εύκολη».'

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video