ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας : Ξεπούλημα!!! 126 ακίνητα στην Ημαθία στο Υπερταμείο

Η πιο μαύρη σελίδα της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, που αφορά στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για 99 χρόνια αρχίζει σιγά – σιγά να εφαρμόζεται . Η Κυβέρνηση λοιπόν έσπευσε να υλοποιήσει την απαίτηση του Υπερταμείου και με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών  μεταβίβασε στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. 10.119 ακίνητα, κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου ενεργώντας ερήμην των Τοπικών
Κοινωνιών που χρησιμοποιούν, αξιοποιούν ή διεκδικούν προς αξιοποίηση τα συγκεκριμένα ακίνητα και προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός, καθώς βρίσκεται στον αντίποδα του αφηγήματός της περί τέλους του μνημονίου με το οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αναλάβει επαχθείς δεσμεύσεις για τα επόμενα δεκάδες χρόνια. Μεταξύ των παραπάνω βρίσκονται και περισσότερα από 2.000 ακίνητα στην Κεντρική Μακεδονία εκ των οποίων και 126 εξ αυτών στην Ημαθία.
Αυτά τα ακίνητα αναφέρονται μόνο  με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου χωρίς καμία περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης, και των λοιπών τους στοιχείων, σε μια προσπάθεια να γίνει απόκρυψη των γεγονότων και να προκληθεί σύγχυση, μια πρακτική που συνηθίζει η παρούσα Κυβέρνηση.
Καλούμε  τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας να ελέγξουν με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου  αν κάποιο από τα ακίνητα που χρησιμοποιούν, αξιοποιούν ή διεκδικούν ανήκει στην λίστα και τότε να αντιδράσουν με συντονισμένες προσπάθειες στις οποίες θα μας βρουν αρωγούς.
Ήδη η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλοι (προφανώς και οι τοπικοί βουλευτές)  τη δημόσια περιούσια που ξεπουλάει η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ στην περιοχή μας.

                                                                                   Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video