ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Πριν μπω στο Survivor είχα πρόβλημα επιβίωσης»

«Ήταν πολύ άσχημα, είχα μεγάλο πρόβλημα, είχα πέσει στο πάτωμα».
Η ζωή του ένα χρόνο μετά το Survivor φαίνεται ότι τον δικαιώνει και με το παραπάνω για την επιλογή του να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Ο Bo μιλά στην Βένια Καραγιάννη και στο περιοδικό People και παραδέχεται ότι βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική και επαγγελματική κατάσταση πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.


Ισχύει ότι δεν ήσουν καλά οικονομικά πριν μπεις στο Survivor; 

Ήμουν πολύ δύσκολα και οικονομικά και επαγγελματικά, σε μια φάση που έπρεπε να δω τι θα κάνω στη ζωή μου. Με το που ήρθε η πρόταση για το Survivor, ήξερα ότι θα πάρω σίγουρα λεφτά και διαφήμιση, άρα θα ήταν καλό για τη δουλειά μου. Αν δεν είχα οικονομικά πρόβλημα, θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο να πάω, άλλο που θα το μετάνιωνα μετά.


Γιατί δεν ήσουν καλά με τη δουλειά; 

Η εικόνα που είχαμε για σένα δεν ήταν τέτοια. Ήταν πολύ άσχημα, είχα μεγάλο πρόβλημα, είχα πέσει στο πάτωμα, δεν είχα εμφανίσεις, ήταν πολύ λίγες δηλαδή και για αυτό έψαχνα και κάτι άλλο εκτός τραγουδιού. Για παράδειγμα, σκεφτόμουν να δουλέψω στη Γερμανία, όπου είναι η μάνα μου και η αδελφή μου. Ίσως σε κάποιο ελληνικό μαγαζί. Με λίγα λόγια, πριν πάω στο Survivor είχα πρόβλημα επιβίωσης. Και τότε ήρθε στο παιχνίδι, σαν δωράκι από το Θεό. Ήταν σαν να μου είπε «αδελφέ, πάρε την ευκαιρία σου, εκμεταλλεύσου την και βλέπουμε μετά».
Λες ότι είχες πρόβλημα επιβίωσης, αλλά κάνεις κι εσύ το ράπερ σε μια ελληνική αγορά που δεν είμαι σίγουρη ότι σηκώνει κάτι τέτοιο. 

Αν ήμουν λαϊκός τραγουδιστής, από την πρώτη στιγμή θα ήμουν πλούσιος, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αυτή την ταμπέλα που έχουμε βάλει, ότι είμαι ράπερ… Εγώ μουσική για τον κόσμο κάνω, όπως και να λέγεται αυτό. Άσε που αυτοί που ακούνε ραπ δεν με γουστάρουν, γιατί και καλά δεν είμαι σκληροπυρηνικός και δεν βρίζω.


Αυτό τώρα το κάνει πιο δύσκολο. Είναι σαν να μην χωράς πουθενά. 

Ο Bo τελικά δεν ανήκει πουθενά. Αλλά δεν με πειράζει. Θέλω να κάνω τραγούδια που να μου αρέσουν. Νιώθω πιο πολύ παραγωγός – συνθέτης από ό,τι τραγουδιστής. Αν δεν αρέσει κάτι στον κόσμο, με πειράζει, με πιάνει ανασφάλεια. Είμαι δηλαδή, ανασφαλής, αλλά όχι αρκετά για να μην πιστεύω σε μένα. Την τελική γνώμη την έχω εγώ, όσο εγωιστικό και αν ακούγεται.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video