ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΗΠΑ: Αγωγή στο Facebook για διευκόλυνση των κοινωνικών και φυλετικών διακρίσεων στις κτηματομεσιτικές αγγελίες στις σελίδες του

ΗΠΑ: Αγωγή στο Facebook για διευκόλυνση των κοινωνικών και φυλετικών διακρίσεων στις κτηματομεσιτικές αγγελίες στις σελίδες του

Το αμερικανικό υπουργείο Κατοικίας ανακοίνωσε χθες πως άσκησε αγωγή κατά του Facebook, κατηγορώντας το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι επιτρέπει μεθόδους φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων μέσω των υπηρεσιών του.

«Το Facebook επιτρέπει σε όσους αναρτούν κτηματομεσιτικές αγγελίες να ελέγχουν ποιοι ενδιαφερόμενοι θα τις λαμβάνουν ανάλογα με τη φυλή τους, το χρώμα τους, το θρήσκευμα, τη σεξουαλικές προτιμήσεις, την οικογενειακή τους κατάσταση, την εθνικότητα, τις ειδικές ανάγκες και τον ταχυδρομικό κωδικό» τόπο (προηγούμενης, ή παρούσας) κατοικίας τους, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Όπως διατείνεται, το Facebook θέτει στη διάθεσή τους εργαλεία που τους επιτρέπουν να εστιάζουν τις αγγελίες τους σε μελλοντικούς ενοικιαστές, ή αγοραστές της αρεσκείας τους. Κατά συνέπεια, πολλές κτηματομεσιτικές αγγελίες εμφανίζονται σε κάποιους χρήστες, ενώ δεν εμφανίζονται σε άλλους, που είτε έχουν ειδικές ανάγκες, ή ασπάζονται άλλη θρησκεία, ή ανήκουν σε άλλη φυλή, εξειδικεύει το υπουργείο.

Εξάλλου, συχνά αυτού του είδους οι αγγελίες δεν εμφανίζονται σε χρήστες στων οποίων το προφίλ τονίζεται πως «ενδιαφέρονται για την Λατινική Αμερική, τον Καναδά, την νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα, την Ονδούρα, ή τη Σομαλία», τονίζει το υπουργείο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video