ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΤΕ: Εκτιμάται ότι η πλειονότητα των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές θα έχει αποκατασταθεί μέσα σε ένα μήνα

ΟΤΕ: Εκτιμάται ότι η πλειονότητα των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές θα έχει αποκατασταθεί μέσα σε ένα μήνα

Για την αποκατάσταση των ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές ο ΟΤΕ, ενημέρωσε χθες με έγγραφό του το Συνήγορο του Καταναλωτή - σε συνέχεια σχετικού αιτήματος από την ανεξάρτητη αρχή -

 ότι από την πρώτη στιγμή δουλεύουν εντατικά όλα τα συνεργεία του, «ενώ γίνεται προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του αριθμού των συνεργείων».

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο «εκτιμάται ότι η πλειονότητα των ζημιών θα έχει αποκατασταθεί εντός ενός μήνα».

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΟΤΕ "για την αποκατάσταση των ζημιών εργάζεται μεγάλος αριθμός πλήρως οργανωμένων κα επανδρωμένων συνεργείων. Έχει αποκατασταθεί το ακραίο ενάεριο δίκτυο στην περιοχή Νταού Πεντέλης και σταδιακά θα δίνονται τις επόμενες μέρες οι υπηρεσίες στους πελάτες. Έχει γίνει έλεγχος στις καμπίνες (ΚΑΦΑΟ) που δεν έχουν καεί και διαπιστώθηκε ότι στην πλειοψηφία τους δεν είναι λειτουργικές καθώς δεν ηλεκτροδοτούνται λόγω ζημιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ από τις 25 Ιουλίου έχουν ξεκινήσει στην περιοχή της Ραφήνας οι πρώτες αποκαταστάσεις σε οτιδήποτε (σύνδεση, κολώνες κλπ) μπορούσε να αποκατασταθεί άμεσα".

Ακόμη, απαιτείται αποκατάσταση των βλαβών στο ακραίο απερχόμενο δίκτυο και σε βασικές αρτηρίες του εναέριου δικτύου ωλστε στη συνέχεια να γίνει η αποκατάσταση των ζημιών στις συνδρομητικές γραμμές που οδηγούν στα σπίτια των πελατών.

Στην περιοχή της Κινέττας έχει αποκατασταθεί η πλειονότητα των ζημιών και σχεδόν το σύνολο του δικτύου είναι λειτουργικό.

Στην περιοχή Βενίστρες, που αφορά 15 κατοικίες απαιτείται εκ νέου σχεδιασμός του δικτύου, από νέα διαδρομή καθώς η παλιά καταστράφηκε ολοσχερώς και λόγω του δύσβατου του τοπίου δεν δίναται να επαναχρησιμοποιηθεί.

Για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών η εταιρεία επισημαίνει ότι έχει προχωρήσει στην έκδοση αναλυτικών δελτίων Τύπου, ενώ όλες οι αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με διευκολύνσεις και τις δωρεάν υπηρεσίες που υλοποιούνται για τους χρήστες στις πυρόπληκτες περιοχές μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΤΕ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video