ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΔΔΗΕ: Δωρεάν ο έλεγχος της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές

ΔΕΔΔΗΕ: Δωρεάν ο έλεγχος της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές

Ο έλεγχος της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης των κτισμάτων στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές - διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ -πραγματοποιείται δωρεάν είτε από αδειούχους ηλεκτρολόγους επιλογής των ιδιοκτητών των ακινήτων είτε από τους αδειούχους ηλεκτρολόγους που θέτει στη διάθεση του κοινού η Εταιρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).

Και για τον λόγο αυτό «εφιστά την προσοχή στους ιδιοκτήτες των ακινήτων στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να μην εξαπατηθούν από επιτήδειους, υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τους καταβάλλουν χρήματα για την πραγματοποίηση του ελέγχου και την έκδοση της σχετικής Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκατάστασης».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με τη διαδικασία ελέγχου των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και σε συνέχεια της ενημέρωσης προς το κοινό, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει τα εξής:

Ο έλεγχος της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ είτε από αδειούχους ηλεκτρολόγους επιλογής των ιδιοκτητών των ακινήτων είτε από τους αδειούχους ηλεκτρολόγους που θέτει στη διάθεση του κοινού η Εταιρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).

Σε κάθε περίπτωση, οι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι προσκομίζουν στον ΔΕΔΔΗΕ την Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) που πιστοποιεί τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, ο οποίος και καλύπτει πλήρως το κόστος, από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 1 εκατ. ευρώ που του διέθεσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ λοιπόν εφιστά την προσοχή στους ιδιοκτήτες των ακινήτων στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να μην εξαπατηθούν από επιτήδειους, υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τους καταβάλλουν χρήματα για την πραγματοποίηση του ελέγχου και την έκδοση της σχετικής ΥΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι των περιοχών Μάτι, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά αλλά και το Σαββατοκύριακο την κινητή μονάδα του ΔΕΔΔΗΕ η οποία βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Ramada Attica Riviera στο Μάτι ή να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή 214 214 2000, προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα για τον έλεγχο της εσωτερικής ηλεκτρικής τους εγκατάστασης».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video