ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Super League: Αγεφύρωτο το χάσμα με την Πολιτεία για την αναδιάρθρωση

Super League: Αγεφύρωτο το χάσμα με την Πολιτεία για την αναδιάρθρωση

Η συνάντηση που έγινε λίγες ώρες πριν την έναρξη του σημερινού (15:00) κρίσιμου δ.σ. της Super League, ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και σε κορυφαία στελέχη της διοργανώτριας αρχής δεν είχε κανένα αποτέλεσμα!

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης, είχαν τετ-α-τετ με τον υφυπουργό αθλητισμού, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι διαφορές που υπάρχουν πάνω στις προτάσεις που έκανε ο κυβερνητικός παράγοντας για την αναδιάρρθωση των ομάδων παραμένουν.

Οι άνθρωποι της Λίγκας ποαρουσιάζονται ανένδοτοι στον αριθμό των ομάδων (τουλάχιστον 14), την ώρα που ο Γιώργος Βασιλειάδης επιμένει στις 12 (έστω και σταδιακά από τη σεζόν 2020-2021).

Το διοικητικό συμβούλιο που ξεκινά στις 15:00 θα συζητήσει εκτενώς την πρόταση του υφυπουργού για την αναδιάρθρωση, κάτι που σημαίνει ότι εάν δεν βρεθεί λύση, τότε δεν θα προχωρήσει ούτε η προτεινόμενη χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.

Οι ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο θα παραμείνουν «άστεγες» (επτά), με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον της Super League, αλλά και για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, που οι «επτά άστεγοι» απειλούν να «μποϊκοτάρουν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video