ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Reworks 2018 : International Music Festival & Reworks Agora - Forum of projects & ideas

Reworks 2018 : International Music Festival & Reworks Agora - Forum of projects & ideas

To Reworks Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο 2018. Ο ελληνικός φεστιβαλικός θεσμός της σύγχρονης μουσικής είναι εδώ!

Για 14η συνεχόμενη χρονιά, η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο και το Reworks Festival ο θεσμός που της δίνει παλμό.

Το Reworks Festival 2018, με επίκεντρο τον πολιτισμό και τις σύγχρονες μουσικές τάσεις από όλο τον κόσμο, είναι έτοιμο και φέτος να υποδεχτεί επισκέπτες και καλλιτέχνες που θα δημιουργήσουν ακόμα μια αξέχαστη γιορτή στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Nina Kraviz, Richie Hawtin, Maceo Plex, Daphni, KiNK, Agoria, Kiasmos DJ, Mano Le Tough και Michael Mayer μεταξύ άλλων, το Reworks συνθέτει ένα πρόγραμμα με παγκόσμια προσέγγιση στον ήχο προσκαλώντας σημαντικούς καλλιτέχνες άλλοτε εκείνους που έχουν χαρακτηριστεί θρύλοι, βραβευμένους του σήμερα αλλά και ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους του αύριο.

To Reworks Festival παρουσιάζει την 2η σειρά ονομάτων για την 14η έκδοσή του

Το  Reworks βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 13 ακόμη προσθήκες στο πρόγραμμά του. Στο μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, θα υποδεχτούμε κοντά μας τους Laurent Garnier, Body & Soul w/ Francois K, Joe Clausell, Danny Krivit, Recondite, Rival Consoles, Grandbrothers, Tijana T, Alinka, Blond:ish, Senka, Pollux Rose και Andreas Athineos.

Ο Laurent Garnier είναι ο άνθρωπος που κάνει τον πλανήτη να χορεύει εδώ και 30 χρόνια. Ένας από τους πιο πρωτοποριακούς ανθρώπους της σύγχρονης μουσικής σκηνής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη σχεδόν 15 χρόνια μετά. Δεν χωράει αμφιβολία ότι η πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Reworks 2018 είναι μεγάλη τιμή και σημείο αναφοράς για την ιστορία του φεστιβάλ.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ κι ένα EP 6 κομματιών στην Afterlife, στο πρώτο μισό του 2018, ο Recondite επιστρέφει στο Reworks μετά την εκθαμβωτική περυσινή του εμφάνιση που συζητήθηκε. Ο παραγωγός με βάση το Βερολίνο τελειοποιεί συνεχώς το διαλογιστικό είδος techno που καλλιεργεί και καταφέρνει να δημιουργεί συνθέσεις που είναι ικανές όχι μόνο να κινήσουν το σώμα αλλά και να συγκινήσουν την καρδιά.

Η Tijana T αποτελεί μια από τις πιο διακεκριμένες φιγούρες στη μουσική σκηνή του Βελιγραδίου, μια χαρισματική παρουσία κι ένα από τα σπάνια ταλέντα της Σερβίας, με διεθνή φήμη. Είναι μόνιμη καλεσμένη των Afterlife events στην Ίμπιζα και σε όλο τον κόσμο. Πριν από ένα χρόνο στο Reworks, διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι την μοναδική της ικανότητα να κερδίζει το κοινό, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό σετ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές του φεστιβάλ.

Ο Rival Consoles, γνωστός για την ικανότητά του στο να μεταμορφώνει τα συνθεζάιζερ κάνοντας τα να ακούγονται ανθρώπινα και ατμοσφαιρικά, αναμένεται να δώσει ένα ειδικό οπτικοακουστικό show, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας το δικό του μουσικό σύμπαν, μια πραγματική εξερεύνηση με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και ρυθμικά κύματα.

Ενα από τα πιο ταλαντούχα σύνολα στο χώρο της σύγχρονης κλασσικής μουσικής οι Grandbrothers θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως  την πολυαγαπημένη τους μουσική τους με ένα Ορχηστρικό σύνολο 18 οργάνων ειδικά για το Reworks και θα την αποδώσουν σε συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του Reworks Agora.

To Reworks υποδέχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το εμβληματικό Body&Soul, παρουσιάζοντας μαζί τους τρεις θρύλους της Νεοϋορκέζικης House, François Kevorkian, Danny Krivit και Joe Clausell.

Ως μέλη της περιβόητης οικογένειας της Kompakt, η Anastascia και η Vivie-Ann, γνωστές ως Blond:ish, έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στον χώρο, χάρη στον αυθεντικό τους ήχο και τον εξωφρενικό, διασκεδαστικό τους χαρακτήρα.

REWORKS 2018
International Music Festival & Reworks Agora - Forum of projects & ideas
20 - 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το line up, όπως διαμορφώνεται με τις νέες προσθήκες είναι με αλβαβητική σειρά το παρακάτω:
Agoria (Universal / Sapiens, FR)
Alinka (Twirl Recordings, US)
Andreas Athineos (NON, GR
ArKI (NON, GR)
Blond:ish (Kompakt, ES)
Body & Soul w/ Francois K, Joe Clausell, Danny Krivit
Daphni (Jiaolong, CA)
Future Of Matter (Ellora / NON, GR)
Grandbrothers (City Slang, DE)
Ison (NON, GR)
Kiasmos DJ (Erased Tapes, IS)
KiNK (Rush Hour, BG)
Laurent Garnier
Maceo Plex (Ellum, US)
Mano Le Tough (Maeve, IE)
Michael Mayer (Kompakt, DE)
Nina Kraviz (трип, RU)
Pollux Rose (Claap / Numb Capsule, GR)
Recondite
Richie Hawtin (Minus, CA)
Rival Consoles (Erased Tapes, UK)
Senka (Labrynth, GR)
Sworr. (Fair Weather Friends, GR)
Tendts (Lower Parts, GR)
Territroy (GR)
Tijana T (Dystopian / Abe Duque, SB)

Εισιτήρια - Προπώληση
Προπώληση Εισιτηρίων:

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας 3ημέρου - σε περιορισμένο αριθμό - και 2ημέρου από τα καταστήματα Γερμανός-Cosmote σε όλη την Ελλάδα και online από το παρακάτω link:
goo.gl/JkqdJF

Πακέτα εισιτηρίων και διαμονής από την Festicket.com:
goo.gl/2SY5WV

Τιμές Εισιτηρίων:
Εισιτήριο 3ημέρου: 70 Ευρώ
Εισιτήριο 2ημέρου: 50 Ευρώ
Σύντομα θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια ημέρας

Πληροφορίες: www.reworks.gr

Το Reworks Agora παρουσιάζει ένα πρότζεκτ σε παγκόσμια πρεμιέρα με τους Grandbrothers και τη Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στις 16 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video