ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Microsoft εγκαινιάζει το φθηνότερο «Surface Go» Tablet της

Η Microsoft εγκαινιάζει το φθηνότερο «Surface Go» Tablet της

Σε μια προσπάθειά της να ανακάμψει στην αγορά tablet χαμηλού κόστους, η Microsoft ανακοίνωσε το tablet Surface Go. Σχεδιασμένο στις γραμμές του Surface Pro, αυτή η νέα, χαμηλού κόστους παραλλαγή, διαθέτει οθόνη 10 ιντσών και λειτουργεί με Windows 10.

 Η τιμή του είναι στα $ 399, ενώ το νέο hardware της Redmond συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός tablet και τη δύναμη ενός υπολογιστή.

Είναι το πιο λεπτό και πιο κομψό μοντέλο Surface που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα, με πλάτος μόλις 8,3 mm. Πρόκειται για ένα ελαφρύ tablet βάρους 1,15 lbs το οποίο το καθιστά 31% ελαφρύτερο από το μεγαλύτερο σε μέγεθος Surface Pro. Διαθέτει  οθόνη 10 ιντσών, 1800 × 1200 PixelSense και έχει αναλογία διαστάσεων 3: 2. Δημιουργήθηκε για να συναγωνιστεί άλλα tablet χαμηλού κόστους όπως το iPad Air 2 και είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Pentium Gold 4415Y με επιλογές 4GB και 8GB RAM.

Μιλώντας για οπτική ευχαρίστηση, καμία αλλαγή, εκτός από το φυσικό μέγεθος, δεν έχει γίνει στην τελευταία έκδοση της σειράς Surface. Οι γωνίες είναι λίγο πιο στρογγυλεμένες και με το ενσωματωμένο στήριγμα, το Surface Go διαθέτει μπροστινή κάμερα με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου.

Ωστόσο, το κάλυμμα πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό της Microsoft, θα πωλείται χωριστά και θα πρέπει να ξοδέψετε άλλα 99 δολάρια εάν θέλετε να το αποκτήσετε. Το Surface Go υποστηρίζει επίσης το Surface Stylus Pen, που στοιχίζει και αυτό $ 99. Αν λοιπόν επιλέξετε και τα πρόσθετα αξεσουάρ δεν θα είναι και τόσο οικονομικό όσο ισχυρίζεται η εταιρεία.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του tablet και η αποστολή έχει προγραμματιστεί να αρχίσει τον Αύγουστο.

secnews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video