ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανάδειξη των στρατιωτικών μνημείων και μουσείων του Κιλκίς


Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς/Γραφείο Τουρισμού Κιλκίς εδώ και τρία χρόνια έχει ξεκινήσει τη συμμετοχή της στην προσπάθεια ανάδειξης των Στρατιωτικών μνημείων και Μουσείων που έχουν αναφορά στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η καμπάνια προβολής γίνεται σε συνεργασία με το γραφείο Marketing Pass Partout και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ένα ανεξάρτητο Νομικό πρόσωπο που κατά βάση χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πλέον πρόσφατη εξέλιξη στην διαδικασία προβολής εμπεριέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον νομό μας. Ο Βρετανικός tour operator “Planet Holidays”, έχει συμπεριλάβει στην μπροσούρα του τουριστικό πακέτο με τίτλο “SALONICA FRONT WWI THESSALONIKI-KILKIS, με ολοσέλιδη καταχώρηση, άρτια τόσο σε φωτογραφικό υλικό όσο και σε γενικότερες πληροφορίες για την περιοχή, τους κατοίκους και τις δραστηριότητες τους.

Η καταχώρηση επισημαίνει την ιδιαίτερη πολεμική δράση που έλαβε χώρα στο νομό με τις πλέον αιματηρές μάχες, με αποκορύφωμα τις μάχες Σκρά και Δοϊράνης. Υπάρχει αναφορά σε όλα τα Συμμαχικά Στρατιωτικά Μνημεία (Κρηστώνη, Πολυκάστρο, Δοϊράνη, Σκρά) καθώς και γενικότερες οδηγίες για την πρόσβαση στην περιοχή και την ιστορία της.

Είναι ο ίδιος Tour operator που παρουσιάζει το SALONICA FRONT WWI στην ευρέως γνωστή εφημερίδα Daily Mail του Λονδίνου, ως ένα από τα 10 καλύτερα Memorial Tours.

Παράλληλα η προσπάθεια ανάδειξης των Μνημείων του νομού γίνεται και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, τα πολεμικά Μουσεία του νομού, το πολεμικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης και φυσικά με τους αρμόδιους φορείς των στρατιωτικών σχηματισμών του τόπου.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί κοινές δράσεις, έχουν πραγματοποιηθεί σχετικές συσκέψεις με κορύφωση των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο τέλος του ερχόμενου Σεπτέμβρη. 






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video