ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο προσκήνιο (ξανά) ο Ντένι Αλαρ για τον ΠΑΟΚ!

Στο προσκήνιο (ξανά) ο Ντένι Αλαρ για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ όντως έχει κοιτάξει την περίπτωση του Ντένι Άλαρ στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά έδειξε κάποια στιγμή να επικεντρώνεται περισσότερο στις υποθέσεις του Τέεμου Πούκι και του Πέδρο Κόντε.

click here
«Για τον Ντένι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες προσφορές από την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία, επιπλέον έξι άλλες ομάδες από τη Ρωσία, το Βέλγιο και τη Γαλλία μας έχουν απλά ενημερώσει για το ενδιαφέρον τους», δήλωσε ο Φρανς Μάζερ, εκπρόσωπος του Αυστριακού φορ.

Πριν από περίπου 10 μέρες ο ατζέντης του είχε δηλώσει πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι προτεραιότητα, ενώ τώρα υποστηρίζει ότι η πρόταση (τριετές συμβόλαιο) από την Ελλάδα είναι η μία από τις τρεις που εξετάζει ο πανύψηλος Αυστριακός επιθετικός, που έχει αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο» και έχει σκοράρει εναντίον του στα ματς με την Ραπίντ Βιέννης τον Αύγουστο του 2012 για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Θα περιμένω να επιστρέψει την Κυριακή από τις διακοπές του και θα τα συζητήσουμε όλα», πρόσθεσε τονίζοντας ότι ανεξάρτηα από την όποια απόφαση, ο πελάτης του θα κάνει μια τελευταία συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της Στουρμ Γκρατς,
Για τον 28χρονο Αυστριακό επιθετικό είχε δείξει ενδιαφέρον ο Απόλλων Λεμεσού από την Κύπρο, ενώ ο μάνατζερ του ξεκαθάρισε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά την αλλαγή προπονητή, βγήκε από το παιχνίδι της απόκτησης του.

Ο Άλαρ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Στουρμ Γκρατς με απόλυτη επιτυχία, τελειώνοντας την περσινή σεζόν με 24 γκολ σε 45 αγώνες.

gazzeta.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video