Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε τον Ιούνιο του 2018 στον διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει το κορυφαίο Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες, με πέντε προϊόντα. Όλα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!
Το Κεφίρ με Στέβια και φράουλα, βύσσινο & βατόμουρο βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια (Exceptional taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90%!
Το ίδιο προϊόν είχε βραβευθεί τον Οκτώβριο του 2017 στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων & ποτών Anuga στην Κολωνία ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα προϊόντα στην Ευρώπη.
Το Λευκό Φρέσκο Γάλα Κουκάκη, το πλήρες Κακάο Chocofull, το Ρυζόγαλο και το Στραγγιστό Γιαούρτι 0% (προϊόν εξαγωγών) βραβεύτηκαν με 2 χρυσά αστέρια (Remarkable taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία 80% - 90%!
Όσον αφορά το International Taste & Quality Institute (iTQi) Βραβείο Ανώτερης Γεύσης:
Είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από βραβευμένους με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες προερχόμενους από 17 διαφορετικές χώρες του κόσμου.
Είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από βραβευμένους με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες προερχόμενους από 17 διαφορετικές χώρες του κόσμου.
Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα 'τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου